MSN Messenger и се околу него

Статус
Затворена за нови мислења.

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.558
Поени од реакции
2.760
Sakam nekoja programa so koja ke mozam da go otkrivam msn passwordot na nekoj.
Друже ке чекаш на ред за овој програм ако си ги читал а гарант не си ги читал мислењата на оваа тема ке видиш и дека некој друг барал како тебе али не нашол али од кај знаеш може имаш среќа :pos2:

Член од
11 декември 2007
Мислења
9
Поени од реакции
0
Друже ке чекаш на ред за овој програм ако си ги читал а гарант не си ги читал мислењата на оваа тема ке видиш и дека некој друг барал како тебе али не нашол али од кај знаеш може имаш среќа :pos2:
abe kaj da go citam dolgo e ke mi padnat ocite malce procitav poslednite nekolku programi no nisto ne zebelezav.

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
Koga ce uklucam kamera ili mikrofon mi paga celo msn mi izlaga send ili don`t send i mi se gasi momentalno msn-to dan znae nekoj sto e rabotava?

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.557
Поени од реакции
5.550
Може накако СМАЈЛИТО од МСН да се симне на ПС ... !?

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
Сега може во MSN да се прикажува што слушате и во Winamp!
Симнете го овој plug-in http://www.winamp.com/plugins/download/144915
е мене нејќе да ми се отвори сајтов..баш сеа го прашував миланез` кај беше таа опцијата за да сменам од кој плеер да се гледа што музика слушам,и сеуште неможам да ја најдам!!ХЕЛП!!

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
е мене нејќе да ми се отвори сајтов..баш сеа го прашував миланез` кај беше таа опцијата за да сменам од кој плеер да се гледа што музика слушам,и сеуште неможам да ја најдам!!ХЕЛП!!
Кај мене ја отвара пробај со мозила треба вака да ти се појави,и кликни save

^MooN_RideR^

Blue in HearT
Член од
20 април 2006
Мислења
853
Поени од реакции
48
Може ли да ми каже некој како да го управам MSN.Еве шо ми е проб. сакам да флезам на мсн и тии човеците ке е завртат трипти и излева Troubleshoot .И ке одам repair или retry сите ке се штиклират и пак не се уклучува :S ?Го инсталирав 100пати постари верзии пробував дури и Windows messenger и со други e-mail адреси и пак ништо?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom