Ајверсон
Confessions*
- Член од
- 4 август 2007
- Мислења
- 3.116
- Поени од реакции
- 5
Прати ми и мене.. . ќе можело гиф да си ставиш.. не од тие на таа страната.. .Од rapidshare е линкот, затоа провери ПП.
Прати ми и мене.. . ќе можело гиф да си ставиш.. не од тие на таа страната.. .Од rapidshare е линкот, затоа провери ПП.
Ако добро те сфатив. Можам да ставам анимиран аватар? гиф слика која и на тој со кој зборам и да нема 8.5 ќе му мрда сликата?Значителни промени од 8.5 нема само што може да се става гиф формат,но кај мене има значителна промена,а тоа е што се уклучува значи не ми прави проблеми како 8.5 при sign in,значи јас останувам на 9.0 се додека не ме пое*е и овој
мислим да даАко добро те сфатив. Можам да ставам анимиран аватар? гиф слика која и на тој со кој зборам и да нема 8.5 ќе му мрда сликата?
Jaс мислам не не :wink:мислим да да
Дај помогнете за ова дека и ја го имам истиот проблем :pozz:Имам МСН 8.5 БЕТА и ми излегоа проблеми
Вака сега. Молам за тишина
Не знам кој ѓавол ме натера, инсталирав SweetIm глупине додатоци, видов дека се срање, и им направив uninstall.
Сега ми се случи ова :
Ми прави проблеми и на MSN + додатокот. Повремено ми го брише па морам да го инсталирам поново.
I'm begging for help
Едит: Walker Girl, пиши за тој 9.0 нешто задоволна или не, пренеси критики
Ако добро те сфатив. Можам да ставам анимиран аватар? гиф слика која и на тој со кој зборам и да нема 8.5 ќе му мрда сликата?
Точно,само ако и другиот користи 9,0 анимацијата ќе функционира,иначе не!Jaс мислам не не :wink:
ке гледаш анимација само ако и другиот има 9.0... инсталирав.. обичен е .. нормален .. .мрзе ме да вракам пак 8.5 кога се исти.. .нема разлика многу многу.. .
Да го мафнете цел Messenger и одново да го инсталирате!Дај помогнете за ова дека и ја го имам истиот проблем :pozz: