Toaster.Ми треба плугинче за да можам да напрам turn on what you are listening ама за winamp. Ај некој по пп нека ми прати линк за даунлоад.
Toaster.Ми треба плугинче за да можам да напрам turn on what you are listening ама за winamp. Ај некој по пп нека ми прати линк за даунлоад.
сакаш да кажеш дека со најновиот мсн чичко ти Бил што не сили да го користиме треба посебно програмче кое се инсталира и тогаш ок работи камерата и со новиот мсн,инаку вака нема шанси да проработи?I jas tuka barav da ne imate nesto pisano .... prethodno imav smetnato fix .... nekade 15mb bese ... go instalirav i mi rabotese Kamerata mozev da se gledam ... ama win go Preinstalirav i sega ne mozam pak da si go najdam Programceto pa ako ima nekoj ne ka kaze Link
Ami da ti kazam ... Rabotam vo net kafe ... go imame instalirano 8.5 beta .... na site Pc si rabori dobro ... Ali doma nejke da mi raboti .... pa ednas pobarav fix za toa i go napraviv .. ali sega eve povtorno go baram i ne mozam da go najdam ... prasav za ova i edno drugarce .. mi rece da mu napravam update na Win ... i ke Prorabotelo ... :S pa ke Probam taka da vidam sto ke napravam.сакаш да кажеш дека со најновиот мсн чичко ти Бил што не сили да го користиме треба посебно програмче кое се инсталира и тогаш ок работи камерата и со новиот мсн,инаку вака нема шанси да проработи?