MSN Messenger и се околу него

Статус
Затворена за нови мислења.

Kir4e

OdPrilep Ebago
Член од
1 февруари 2007
Мислења
269
Поени од реакции
5
I jas tuka barav da ne imate nesto pisano .... prethodno imav smetnato fix .... nekade 15mb bese ... go instalirav i mi rabotese Kamerata mozev da se gledam ... ama win go Preinstalirav i sega ne mozam pak da si go najdam Programceto :( pa ako ima nekoj ne ka kaze Link :)

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
I jas tuka barav da ne imate nesto pisano .... prethodno imav smetnato fix .... nekade 15mb bese ... go instalirav i mi rabotese Kamerata mozev da se gledam ... ama win go Preinstalirav i sega ne mozam pak da si go najdam Programceto :( pa ako ima nekoj ne ka kaze Link :)
сакаш да кажеш дека со најновиот мсн чичко ти Бил што не сили да го користиме треба посебно програмче кое се инсталира и тогаш ок работи камерата и со новиот мсн,инаку вака нема шанси да проработи?

viktordojran

пссwd
Член од
11 септември 2007
Мислења
351
Поени од реакции
31
decki i jas go imam istiot problem so msn nejke da pusta kam moja ni od drugata strana.go izbrisav 8.1 instalirav 8.5beta sega na ovaa samo glas prenesuva od mikrofon a kam pak ne saka.so e rab ne znam daj pomagajte nesto.ni beta ni gama ni 7.5 ni neznam koja ne pomaga site gi probav nejke da pusta kam.samo na taa starat verzija edna windows mesanger mi otvara kam me gledaat ama za edno 5min se isklucuva sama.pomos nesto kazuvajte za beta verzijata kam da me gledat se ispokarav so devojkata ne mi veruva.blagodaram

vlatkolik

Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
толку ли од невината љубов бе викторче,заради едно камерче ли проблеми се прават :pos: кажи и нека се стрпи највероватно ќе откриеме што е проблемот ако не јебига отиде врската заради камерчето,ти викам јас барај си виновни девојчиња нема толку проблеми :pos:

шала,џоук :smir:

Kir4e

OdPrilep Ebago
Член од
1 февруари 2007
Мислења
269
Поени од реакции
5
сакаш да кажеш дека со најновиот мсн чичко ти Бил што не сили да го користиме треба посебно програмче кое се инсталира и тогаш ок работи камерата и со новиот мсн,инаку вака нема шанси да проработи?
Ami da ti kazam ... Rabotam vo net kafe ... go imame instalirano 8.5 beta .... na site Pc si rabori dobro ... Ali doma nejke da mi raboti .... pa ednas pobarav fix za toa i go napraviv .. ali sega eve povtorno go baram i ne mozam da go najdam ... prasav za ova i edno drugarce .. mi rece da mu napravam update na Win ... i ke Prorabotelo ... :S pa ke Probam taka da vidam sto ke napravam.

viktordojran

пссwd
Член од
11 септември 2007
Мислења
351
Поени од реакции
31
a seuste nikoj niso ne znaae.ellelelelele.a zoso pak so mikrofon mozes da komuniciras daja eb*m majkamu.a kam nejke daj pomagajte luge

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
со 8.1 нема да работи камерата , треба да снимите 8.5 или некоја постара ама најарно 8.5 и ќе работи камерат. То е цела финта не барате фиксој и такви работи, 8.1 имаше премногу грешки, зато брзо излезе нова верзија.

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Како мислиш не бива , тој ке можи да те гледа со 8.5 ама ти немкожиш да го гледаш треба двата да имате иста верзија.

viktordojran

пссwd
Член од
11 септември 2007
Мислења
351
Поени од реакции
31
ne be brat ne moze da me gleda pak se mi e napraaveno u opciite pak ne moze.sega momentalno ja instalira ona od drugata starna istata verzija kako mojata pa ke vidime so ke bide.fala na pomosta.

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.558
Поени од реакции
2.760
druze nema vrska toa deka 8.5 bila podobra verzija mene so 8.5 mi kocese pc i nema vrska verziite jas sum so 8.1 a drugar so 8.5 on me gleda jas nego ne ja staviv i jas taa verzija 8.5 pak ista rabota.Gledav mnogu forumi po internet cel svet se zali ne samo na kamerata nego na 1000 raboti i nigde nema odgovor druze za sega ti preporacuvam kamera i audio da koristis na skype dodeka ne se sredi ovaa glupost ako se sredi???? POZDRAV

viktordojran

пссwd
Член од
11 септември 2007
Мислења
351
Поени од реакции
31
audioto e super a kam sega ke vidime so ke napravime cekam da se insatlira od taa starana istata verizija kako mojata pa ke vi kazam kako so ke bide.pozdrav

vlatkolik

Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
ајде и јас да пишам,симнав некоја португалска верзија на 8,5 бета пошто неможев да најдам англиска,и се функционира како што треба и камера и звук на двете страни е сега сакам англиска верзија на 8,5 кој има линкче да ми прати екстра ќе биде пошто не планирам да учам португалски :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom