Squirting (женска ејакулација)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Macedalien напиша:
... или актот на свршување поинаку се манифестира кај нив? :wink:
За мене тоа ни најмалку не е грозно а според мене не се манифестира поразлично

Инаку, за еве еден краток видео туторијал за стимулација на г-точката:
[media]http://video.ichlache.com/g-punkt.flv[/media] ... нека го има на темава, во случај некој да се чуди што е тоа G-spot :-)

Acid напиша:
Инаку, за еве еден краток видео туторијал за стимулација на г-точката:
http://video.ichlache.com/g-punkt.flv ... нека го има на темава, во случај некој да се чуди што е тоа G-spot :-)

Good luck and If you're lucky she might have a g-spot orgasm.

Хаааааа :pos2:

Ја не прочитав некоја девојка да го сподели тоа искуство! Само мажиња кажуваат шо е како е, ако има некоја девојка доживеано нека пише, се разбира ако не се срами!:wink:

ovaa kao da e nekoe cudo pa sme se zanesle tuka. toa e normalno isto kako sto e i maskoto samo stokaj niv ne ejkulacijata tolku manifestirana kako kaj nas maskite. i tie cesto ejakuliraat samo sto ne im e tolkav dometot a povece pati toa ke dojde i kako vnatresno izlucuvanje.

стварно...ме интересира дали некоја девојка дожевеала вакво нешто? хм..

може едно питање? читнав нешто од нешто, ама не си го најдов одговорот на прашањето:
дали squirt-от е проследен со оргазам? од кај доаѓа цело тоа згрчување и тресење на телото на девојката што прска?

може едно питање? читнав нешто од нешто, ама не си го најдов одговорот на прашањето:
дали squirt-от е проследен со оргазам? од кај доаѓа цело тоа згрчување и тресење на телото на девојката што прска?
господа и дами, јебачи и јебачици?
има некој што знае? или бар да претпостави? или некојА искусна да каже?

господа и дами, јебачи и јебачици?
има некој што знае? или бар да претпостави? или некојА искусна да каже?
Оргазам, и по неколку секунди-сквирт, што му доаѓа ко интензивно продолжување. Колку што се сеќавам, така ќе да беше.:)

A sto ima vo ova grozno?? Sea ke se smeete, ama mene toj vkus mi se dopagja, normalno vo odredena (mala) kolicina.. Redovno si go pijam (posle oralen seks) :)

Никад доживеала:icon_conf:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom