Squirting (женска ејакулација)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Доволно е само 15 мин.

PORAKAVA E NAMENETA ZA FortunE
Сакав да кажам дека не ми е јасно како може да дојде до тоа :D Кажете, ќе пробам и одма ќе си напишам јас, не се секирај не кријам ништо

п.с. Остави линк, ќе го ѕирнам вечер

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Штом сакаш да пробаш ОК. но знај ако само еднаш во живототдоживееш"Squirting" повеќе сксот нема да ти биде интересен без :music3:Squirt

Од кога ја сфатив финтата со женската ејакулација до сега не сум имал партнерка а она да не го доживее тоа.
Не дека сум некој ебач, тоа не може да се доживее при водење љубов нема врска со издржливоста на партнерот и воопшто не се користи тој "алат" и може да го направи секој-а.
Доволни се нецели 15 мин. да се доведе девојка до ејакулација.
Не верувам дека можеш сама но пробај со партнерот.

- Ке се обидам најсликовито што можам.

Откако ке се навлажни вагината, дали со стимулација на клиторисот или на некој друг начин што го практикуваш "потребно е ти да бидеш легната а партнерот над тебе" десната рака на партнерот поточно двата претпоследни прста (до малиот прст- не до палецот) да се внесат во вагината а дланката да лежи на вагината односно да го допира клиторисот со тоа ќе се даде дополнителна стимулација.
А пак левата рака треба благо да притиска на стомакот во пределот на пупачето.
Со двата прста малку подзавиткани партнерот нека си поигрува со Г-точката (оној рапав дел од горната страна на вагината) како да откуцува две букви од тастатурата, поточно давта прста да бидат како две ноџиња кои сакаат да ја внесат раката по длабоко во вагината. Но движењето на прстите да не биде континуирано !!!
Ќе осетиш нешто чудно како да ти се примочува, но не се секирај тоа нема да се случи.

П.С. До партнерот
- не ја жали, притисни слободно.
Со левата рака подгалнувај го клиторисот, дополнителна стимулација не е на одмет но и полесно ке ја почуствуваш Г - Точката набрекната.

МОМЕНТОТ!!!
По некои 5 минути играње со левата рака на клиторисот и двата прста од десната рака, време е повторно левата дланка да ја сместиш кај пупачето и притисни, а со десната рака започни агресивно движење горе доле а прстите непрестано движи ги како да сакаш да извадиш нешто надвор.
ВОАЛА:baeh::))))

Готово е за најмногу 15 сек.
:raz: ако не ви упее пробајте повторно

Продолжете подоцна со нормален секс - водењето љубов многу е подобро после squirting - набабрена е Г - точката
СО СРЕЌА!!!:cuc: па пиши ни нешто

Колку за илустрација може и линков да помогне
:lud:
http://www.squirting101.com/page1.html?s=17&w=101550&p=2&sb=1

Promis БРАВО милион пати! Еве ми ти едно зелено квадратче од мене (башка мене ме спомна во постот), што одлично со детали опиша се!

Јеботе, мора ова да се проба.

Долфин, али слушаш и али читаш!!! Батали 39 пати, нека е еднаш ама нека е како шо треба!!!

Ова е веќе испробано, делува 90% иако зависи и од опуштеноста на партнерката.
Важно е во ист момент да ги стимулираш и G-точката и клиторисот.

Може и за помалку од 15 минути да се случи Promis, штета што не вклучуваш јазик. :wink:

Acid напиша:
Ова е веќе испробано, делува 90% иако зависи и од опуштеноста на партнерката.
Важно е во ист момент да ги стимулираш и G-точката и клиторисот.

Може и за помалку од 15 минути да се случи Promis, штета што не вклучуваш јазик. :wink:

Да јазик,:baeh: ако можеш но за мене е малку деконцетрирачки, а во тој момент навистина ми треба.

Promis напиша:
Да јазик,:baeh: ако можеш но за мене е малку деконцетрирачки, а во тој момент навистина ми треба.
Како мислиш деконцентрирачки? Ти треба?

Единствено нешто за кое ти треба јазикот во тие моменти е да ти биде на *вистинското* место. Нормално дека не треба нон-стоп да биде таму зошто некогаш знае да трае подолго, ама затоа може да се движи и малку погоре (накај стомачето) - па потоа повторно да се спуштиш *долу*.

Ти викам, со твојата стручност - помалку од 15 минути. Гарантирано. :wink:

Acid напиша:
Како мислиш деконцентрирачки? Ти треба?

Единствено нешто за кое ти треба јазикот во тие моменти е да ти биде на *вистинското* место. Нормално дека не треба нон-стоп да биде таму зошто некогаш знае да трае подолго, ама затоа може да се движи и малку погоре (накај стомачето) - па потоа повторно да се спуштиш *долу*.

Ти викам, со твојата стручност - помалку од 15 минути. Гарантирано. :wink:

Секогаш има место за експерименти и сугестии
ќе пробам и ќе писам

ej mora da go probam ova ej ama ja vkluchuvam jazik mislam poishe ke bide rabotata so jazik inache ako probam ke vi pisham

Нема врска јазикот за скуиртинг бе!

Од стимулација на Г-точката доаѓа до скуиртинг.

Ако можите да го пикните јазикот до таму.. онда.. свака част :)

ja mislev jazikot za klitot malce

yin yang напиша:
Нема врска јазикот за скуиртинг бе!

Од стимулација на Г-точката доаѓа до скуиртинг.

Ако можите да го пикните јазикот до таму.. онда.. свака част :)

Пак треба да се цитирам?

Додека сите жени поседуваат G spot, проценето е дека 40% од жените се способни за ејакулација. Г точката не мора да биде стимулирана, но повеќето жени велат дека нивното прво ејакулаторно искуство потекнало од масажа на Г точката. Сквиртингот може да биде лесно прскање, а негокаш и голем излив.

Иако жените чувствуваат мала желба за уринирање непосредно пред ејакулацијата, течноста воопшто не е урина. Ниту пак потекнува од Бартолиниевите жлезди кои произведуваат млечна, секреција без мирис која ја подмачкува вагината кога е сексуално возбудена. Митовите дека женската ејакулација е резултат од слаба контрола на мочниот меур, или прекумерна секреција која се слева од вагиналните ѕидови и се собира во вагината за да прсне надвор во текот на силните мускулни контракции на оргазмот, е докажана како погрешна.

Ејакулацијата се случува преку уретрата - тоа е истиот канал кој се користи за мочкање. Најчесто прскањето (сквиртингот) се случува во тек на истовремен клиторален и вагинален оргазам, давајќи и на жената екстремно задоволство. Понекогаш после ејакулацијата, може и да дојде до губење на свест од јачината на оргазмот. :wink:

Верувај, од стимулација само на Г-точката многу потешко може да дојде до прскање. Потребен е лезет и на двете места - клиторис и Г-точка. Не млатам празна слама, докажано е.

А што ако во моментот девојката секунда пред да прсне, вашиот јазик е на клитчето? Му се случило на некој да проба од течноста? Каков вкус има?:icon_eek:

FortunE напиша:
А што ако во моментот девојката секунда пред да прсне, вашиот јазик е на клитчето? Му се случило на некој да проба од течноста? Каков вкус има?:icon_eek:
Нема различен вкус. Нема „посебен” вкус.

auuu neznam za vkusot ama nesakam ni da znam epa ke pazam majkumu
:) :) :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom