Squirting (женска ејакулација)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Ако јас и дозволам тогаш ќе прска, инаку на клоци надвор. Збеснати.

Ако не го испрскам убаво со прскалчево не ме пушта да си одам хихих:pos2:

Ау ко чешма на редтјуб прскат :)

Ако јас и дозволам тогаш ќе прска, инаку на клоци надвор. Збеснати.
Ам така де, шо да е нешчо.
Башка, ако и` дојде да прска, таа мора да знае кога е тоа, да се соземе и да те праша дали смее да прсне. Инаку, шо прајме ако прсне, а ти не дозволуваш? Ќотек, шо друго?
Убо викаш, збеснати.

pojma neam,squirting neznam kako da go definiram ali neznam ni dali sum i priredil takvo zadovolstvo na zenskata:) Situacijava e vakva:kaj nea doma,ona vrz mene legnuva i ja i pikam raka onaka si igrame taka podolgo i poentata bese...osekam deka e dovolno navlazneta use od pocetokot ali koa veke gotovo bese kraj,gleame gakickite se ziva voda,rakata se cedi a i ostaj toa ona stanuva i gleam ja moive bokserici vodeni,pantaloni mokri,,,,i mozno e da bilo squirting??? ili obilno vlaznenje???

...prskanjeto, dosega nauchno ne e opishano nikade nitu kako takvo sho se svaka, spomenato niz medicinskata literatura...ne barem do sega i na toj nachin-kako proizvod na orgazmot kaj zenata...

ajde ajde, eden den na site ke vi se sluci toa... valjda
vi posakuvam da vi se sluci

fala fala i od deca da si is4ekas :D a sto e kaj zenskiot pol vlazenjenje kako nesto orgazam ali pred samata predigra uste ne dopreni ona e vodena so nekoja bela te4nost mozno e da e sperma ili orgazam ?

fala fala i od deca da si is4ekas :D a sto e kaj zenskiot pol vlazenjenje kako nesto orgazam ali pred samata predigra uste ne dopreni ona e vodena so nekoja bela te4nost mozno e da e sperma ili orgazam ?

Има две типа на жлезди , тие го лачат секретот преку мали отвори околу вагиналниот отвор во најдобар случај големи колку оние на иглите за шиење. И овие жлезди работат при сексуална возбуденост, која немора да бие предизвикана од физички допир доволно е некогаш да бидат само психолошки возбудени.
Има на википедија многу добра слика каде што се истакнати тие отворчиња, ама сега бидејќи тука идат малолетници не би сакал ја линкувам сликата.

Ај сега вака...

ЗАДОЛЖИТЕЛНО ДО СИТЕ ЖЕНИ ДО КРАЈ ПРОЧИТАЈТЕ ГИ ДВЕТЕ СТАТИИ ШТО ЌЕ ГИ ЛИНКАМ:

http://www.holisticwisdom.com/services_female-ejaculation_what-is-it.htm

http://en.wikipedia.org/wiki/Female_ejaculation

Научете како, бидејќи шри ејакулација многу многу повеќе ќе уживате!

Многу убаво Делфин и поучно тенк ју:smir:

Дали до squirting доаѓа само по себа откога ќе се наприви како што треба (стимулирање на Г-спот и тн.) или после тоа и девојката треба да даде малце напор т.е да се напне како за мочање или што знам:toe:

не треба...
кога е доволно стимулирана само по себе си доаѓа

Здраво дечки и девојки!!
ова е мој прв пост и веднаш да отворам тема :)
Ме интересира дали некогаш сте успеале да ја доведите девојката до ејакулација,и девојки опишете какво е чувството во споредба со обичен оргазам? Јас сум пробал со неколку мои поранешни девојки но никогаш не успеав да ги „натерам“ да ејакулираат, а и тие ми велеа дека дотогаш немале ејакулирано (некои и не знаеја дека е возможно) . Пробував и со прсти и со пенис да ја стимулирам Г - точката ( така сум читал а и имам гледано во едукативно видео каде што еден секс гуру :) успеваше повеќе пати да ја натера девојката да свршува едноподруго и таа изгледаше многу задоволна ) и успевав да ги доведам само до обичен оргазам.
Затоа ако имате наков совет пишете, би сакал да научам (y)
П.С. Се извинувам ако веќе постои ваква тема, нов сум тука па уште не сум во тек со работите.

Здраво дечки и девојки!!
ова е мој прв пост и веднаш да отворам тема :)
Ме интересира дали некогаш сте успеале да ја доведите девојката до ејакулација,и девојки опишете какво е чувството во споредба со обичен оргазам? Јас сум пробал со неколку мои поранешни девојки но никогаш не успеав да ги „натерам“ да ејакулираат, а и тие ми велеа дека дотогаш немале ејакулирано (некои и не знаеја дека е возможно) . Пробував и со прсти и со пенис да ја стимулирам Г - точката ( така сум читал а и имам гледано во едукативно видео каде што еден секс гуру :) успеваше повеќе пати да ја натера девојката да свршува едноподруго и таа изгледаше многу задоволна ) и успевав да ги доведам само до обичен оргазам.
Затоа ако имате наков совет пишете, би сакал да научам (y)
П.С. Се извинувам ако веќе постои ваква тема, нов сум тука па уште не сум во тек со работите.

Мислам ако напињаш со тоа во текот на однос, нема да сквирта во никој случај.
Совет незнам, кај мене најбрзо сквирта во стил со нозете на рамена (кај нас во село го викаме офицерски, не знам како е во камасутра или во Плејбој наречен), но партнерката да биде комфорна за време на односот и остави ја нека се опушти плус не значи дека ќе сквирта како на порнич ако го очекуваш тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom