и да сакате не можете не летајте толку високоAhahah Znaci ke gi menjame ulogite , vie ke barate prava i ke oformite gerila , ahahah , se vrti se vrti , aj da ne dojde do toa , sepak ke si ziveeme so ednakvi prava , i so ednakvi moznosti. Nejkemo da vi ja zememe drzavata.
Не бе машко,ја само си изразувам лични мислења и ставови.Тоа што го направивте вие не е ништо ново,само криво ми е што дозволивме да паднеме на ефтина финта.„Долгата рака на Израел“ е книга во која многу убаво е напишано тоа што го направивте тука.На одредена територија се зголемува наталитет,се доселуваат од страна,се финансира и вооружува и еден ден се дига бунт и се вика избркај ме ако можеш.Ние тука пофрливме.Имаме богата историја за борба со поголемо зло и таа борба ке заживее пак.Ahahah
Znaci ke gi menjame ulogite , vie ke barate prava i ke oformite gerila , ahahah , se vrti se vrti , aj da ne dojde do toa , sepak ke si ziveeme so ednakvi prava , i so ednakvi moznosti. Nejkemo da vi ja zememe drzavata.
алал да ти е бате КОСОВО се случи тоа ама овие се ненаситни малку им е сакаат и македонијаНе бе машко,ја само си изразувам лични мислења и ставови.Тоа што го направивте вие не е ништо ново,само криво ми е што дозволивме да паднеме на ефтина финта.„Долгата рака на Израел“ е книга во која многу убаво е напишано тоа што го направивте тука.На одредена територија се зголемува наталитет,се доселуваат од страна,се финансира и вооружува и еден ден се дига бунт и се вика избркај ме ако можеш.Ние тука пофрливме.Имаме богата историја за борба со поголемо зло и таа борба ке заживее пак.
Така е!!! Ја сакаме и Македонија! Ќе ја земеме!!! Упс..чекај. Дај прво нека остане Македонија, па ќе решаваме дали ќе ја земеме или не. Чувај си ја сине, чувај си ја како очите на чело. Не туку тропај глупости на форум само, искочи на улица и утепај некој кој преговара за твоето име.алал да ти е бате КОСОВО се случи тоа ама овие се ненаситни малку им е сакаат и македонија
за мене секогаш ќе остане Македонија за разлика од тебе кој што едвај чека да се смени името па после да се курчиш по форумов колку добар аналитичар си и дека си го предвидел тоа како Нострадамус затоа што секој пост кај што се споменува името Македонија истиот одговор го даваш "Дај прво нека остане Македонија или ако остане Македонија " ама не е за тоа темата затоа олабавиТака е!!! Ја сакаме и Македонија! Ќе ја земеме!!! Упс..чекај. Дај прво нека остане Македонија, па ќе решаваме дали ќе ја земеме или не. Чувај си ја сине, чувај си ја како очите на чело. Не туку тропај глупости на форум само, искочи на улица и утепај некој кој преговара за твоето име.
за мене секогаш ќе остане Македонија за разлика од тебе кој што едвај чека да се смени името па после да се курчиш по форумов колку добар аналитичар си и дека си го предвидел тоа како Нострадамус затоа што секој пост кај што се споменува името Македонија истиот одговор го даваш "Дај прво нека остане Македонија или ако остане Македонија " ама не е за тоа темата затоа олабави
до 2012 е одложено значи за 4 годиниЗаконот е во ред само браќава 25%тни го тумачат како што им одговара јас немам никаков проблем секој во нашава Македонија да говори на својот мајчин јазик , а за спојување на општините Кичево, Зајас,Осломеј,Вранештица и ДРУГОВО дали е одложено или е за стално не знам , ама знам дека општината што е напишана со големи букви никогаш нема да биде арнаутска.
Дап.Ова е оној истиот закон, кој додека беше сдсм на власт, не го донесоа, бидејќи беа обвинувани од опозицијата (дпмне), дека законот е антидржавен, а по тој повод имаше најмалку 50 патриотски прес конференции на ѓорчев, за да објасни колку законот е антимакедонски.
Идам у недоумица....може некој да ми објасни дали се работи за истиот закон ?
Ооооо!!Дап.
во прилог на горепишаното:Дап.
A be galabar...se posra vo gakji od srekja?so zakonot albanskiot stanuva vtor sluzben jazik