M
Mario Gómez
Гостин
ахахах време беше некој судија да го изедеше..ааааааа ако го удреше добро дело ќе направеше..овие судииве се сите во ред и да ги стрелаш!!!:nenene::nenene:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да со 3 екипи гол разлика и ние сме последни... Такада и со 2 победи е знак прашање.
Па ова ни одговараше бе дечко. Ако тепаме вечер и тоа како ни се големи шансите за полуфинале. Не е важно дали ќе бидеме 6-7 или 11-12. Важно е полуфинале ако може да се извлече. И Данска и Норвешка последно коло имаат тешки натпревари, ние имаме “полесен“ со Србија. Нормално ако тепаме вечер шансите се најголеми. Да тепаше Германија ќе беше сигурна за полфуинале, и наредна со Данска ќе играше со втор тим, што значи Данска и Германија ќе идеа у полуфинале. Супер што победи Норвешка.[/QUOT
da ama ako tepa i so polska,so praime togas,keski nie da tepame vecer so danska,vo sto se nadevam na iznenaduvanje,pa ke a lafime togas,vazi
ако ја победиме данска и србија, данска и да ја победи германија пак ќе биде позади нас, а сега норвешка кога победи и да победи против полска ќе биде пред нас поради меѓусебниот дуел, затоа не ни одговара поразот на германцитеПа ова ни одговараше бе дечко. Ако тепаме вечер и тоа како ни се големи шансите за полуфинале. Не е важно дали ќе бидеме 6-7 или 11-12. Важно е полуфинале ако може да се извлече. И Данска и Норвешка последно коло имаат тешки натпревари, ние имаме “полесен“ со Србија. Нормално ако тепаме вечер шансите се најголеми. Да тепаше Германија ќе беше сигурна за полфуинале, и наредна со Данска ќе играше со втор тим, што значи Данска и Германија ќе идеа у полуфинале. Супер што победи Норвешка.
leleeee kako se nervirase Heiner Brand ej.....facata mu bese hahaha gotov da zaplace......se skinav od smeenje koga mu odese nakaj sudijata so stegnat boks hahahaha:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Лелеле судијата ќе ги изедеше од тренеррот на германците.Како му се улета аууу ќе го здрвеше убаво како се воздржа не ми е јасно.Добро дело ќе направеше.
Па ова ни одговараше бе дечко. Ако тепаме вечер и тоа како ни се големи шансите за полуфинале. Не е важно дали ќе бидеме 6-7 или 11-12. Важно е полуфинале ако може да се извлече. И Данска и Норвешка последно коло имаат тешки натпревари, ние имаме “полесен“ со Србија. Нормално ако тепаме вечер шансите се најголеми. Да тепаше Германија ќе беше сигурна за полфуинале, и наредна со Данска ќе играше со втор тим, што значи Данска и Германија ќе идеа у полуфинале. Супер што победи Норвешка.[/QUOT
da ama ako tepa i so polska,so praime togas,keski nie da tepame vecer so danska,vo sto se nadevam na iznenaduvanje,pa ke a lafime togas,vazi
Па ова ни одговараше бе дечко. Ако тепаме вечер и тоа како ни се големи шансите за полуфинале. Не е важно дали ќе бидеме 6-7 или 11-12. Важно е полуфинале ако може да се извлече. И Данска и Норвешка последно коло имаат тешки натпревари, ние имаме “полесен“ со Србија. Нормално ако тепаме вечер шансите се најголеми. Да тепаше Германија ќе беше сигурна за полфуинале, и наредна со Данска ќе играше со втор тим, што значи Данска и Германија ќе идеа у полуфинале. Супер што победи Норвешка.
'' so stegnat boks" :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:leleeee kako se nervirase Heiner Brand ej.....facata mu bese hahaha gotov da zaplace......se skinav od smeenje koga mu odese nakaj sudijata so stegnat boks hahahaha:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
ЕНТЕР дај жити се 50 мислења скинав денес, нервите ми се при крај од вакви постови. Ако знаеш, убеди го членот дека навистина знаеш, не само тропај и не ја труј темата со такви постови.