Супер, Норвешка е пред победа, така да ние со победа вечер ќе си ги зголемиме и тоа како шансите. Последно коло Норвешка игра со Полска која мора да победи ако сака да иде у полуфинале, Германија ќе мора да ја победи Данска што е добро, а ние со Србија. Супер ќе биде вечер ако тепаме!
Дај не ја полнiте темава веке со глупости, за секој постигнат гол, помеѓу германија и норвешка вие постирате,,
За сите што сакаат да следат резултати во живо , тоа може да го направат на http://www.rezultati.com/rukomet/
" Nasite rakometari napravija istoriski uspeh. Cela Makedonija slavi i se gordee so svoite rakometari. Site treba da gi poddrzime.
Zatoa, site neka istaknat MAKEDONSKI ZNAMINJA na svojata kuka, stan, balkon, zgrada, prozorec...
Prepratete go mailot na koj stignete. Neka bide topic na Facebook, vestite, na blogovite, forumite... Za eden den cela Makedonija moze da bide informirana.
Eve kako toa izgleda. Desetici potrugalski znaminja vo Lisabon vo cest na nivnata fudbalska reprezentacija:
Добро бе дај некој нека ја објасни дробно ситуацијата. Еден се радува зошто швабите изгубиле и имаме шанси, друг пак вика немаме шанси сеа ни за 3 место .....
Хуху, каква драма, тепаа Норвежаните 25-24.
На 10 секунди до крајот Германците освоија топка и 3 пати ги враќаа да ја изведат одново, ова нас да ни се случеше судиите у три лепе ќе отидеа
Џабе ти е Димче, 80 посто од народов населен тука попрво би извадил знамиња од Бокица свињата отколку државни. Кај мене на тераса имам македонско кое не е извадено од 2006. Си стои, не гледам зошто би ми сметало па да го извадам.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.