За мажите: Дали сте плеснале (удриле) девојка?

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Абе не си маж ако не ја акниш в ѕид со глата едно два три пати.
Вау, какво размислување. И што ќе постигнеш со тоа? Жена не треба да се тепа брат:wink:

Имам удрено машко. Еднаш. Сосема заслужено.
Да, навистина го сакав, и сеуште како личност ми значи, комуницираме, блиски сме. Ама идиотски се испонаша! Дури и сам си призна дека му е заслужен.

Никогаш не ми се има случено ниту да удрам, ниту да ме удрат. Долна работа ми е. Си се разбирам најдобро со зборови или у одредени случаи игнор :) Е тоа е веќе тешко малтретирање.

Тешко дека постои нешто што толку ќе ме изнервира за да удрам девојка,најгрда работа на свет е удирањето жена,Се може да се реши со зборови а ако веќе сме кај тоа да нанесеме болка подобро мавај по срцето,нема потреба од удари :)

Вистински маж не би требало ни да помисли да удри жена. А инаку дека може да се случи може, само тоа треба да биде со разум, не со бес. На пример во случај на некои нејзини неконтролирани хистерични испади. Ама удирање, не тепање. Подобро некој зафат колку да се смири, па после гушкање. :)
Во Умри машки 4 Брус Вилис ја растури од ќотек таа, ама таа беше терористка. :)

не тепам женски,девојки и жени,впрочем ниедно животно куче,мачки,лав,тигар и други не ги тепа женки,па нема ни јас да тепам жени освен ако заслужува но само како крајни мерки.Ако ја тепам љубената можам да замислам нејзината реакција и некако ми е жал така да не тепам,а само будалите и слабаци прават така.

Само еднаш со пајсер по глава пошто ми рече дека ни фалела предигра у врската.

Ја колку сум плескал ехееее... Нема цура шо ми се нема закачено и шо ме нема молено за пак да се видиме (интимно) за да се плескаме. Али една уше се секавам како добро сум ја исплескал, гзот црвен и беше од плескање, рака и се познаваше, у темницата се гледаше дури жар црвена...
Не можев да се препознаам. И ја уше толку мавам мавам, абе оваа дроља брат мака нема и више не знаев шо да направам, земав залет од ѕидот кај мене до креветот и коа ја плеснав летна метар и кусур и ми вика доста е :icon_lol:

Туку сум ја утнал темава...Не не ја никогаш не кревам рака на девојче. Девојчето е свето за мене, иако некој заслужуваат да ги зашлапам малце ама ај греота се... :)

Ми иде да и одвалам неколку цигански кога ќе ја видам како ми се смее у фаца, а знае дека состојбата не е баш најрозова. Среќа па го контролирам бесот,нервите и емоцииите.
И уште поголема среќа што кај мене на факс тоа просториите се од гипс-картон напраени па може човек да се истури врз нив у моменти на криза.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom