За мажите: Дали сте плеснале (удриле) девојка?

Heartbreaker

The Real ROCKNROLLA
Член од
6 декември 2009
Мислења
276
Поени од реакции
28
Абе не си маж ако не ја акниш в ѕид со глата едно два три пати.
Вау, какво размислување. И што ќе постигнеш со тоа? Жена не треба да се тепа брат:wink:

Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.120
Поени од реакции
104
Имам удрено машко. Еднаш. Сосема заслужено.
Да, навистина го сакав, и сеуште како личност ми значи, комуницираме, блиски сме. Ама идиотски се испонаша! Дури и сам си призна дека му е заслужен.

G

Giggles

Гостин
Никогаш не ми се има случено ниту да удрам, ниту да ме удрат. Долна работа ми е. Си се разбирам најдобро со зборови или у одредени случаи игнор :) Е тоа е веќе тешко малтретирање.

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Тешко дека постои нешто што толку ќе ме изнервира за да удрам девојка,најгрда работа на свет е удирањето жена,Се може да се реши со зборови а ако веќе сме кај тоа да нанесеме болка подобро мавај по срцето,нема потреба од удари :)

C

Cool Hand Luke

Гостин
Вистински маж не би требало ни да помисли да удри жена. А инаку дека може да се случи може, само тоа треба да биде со разум, не со бес. На пример во случај на некои нејзини неконтролирани хистерични испади. Ама удирање, не тепање. Подобро некој зафат колку да се смири, па после гушкање. :)
Во Умри машки 4 Брус Вилис ја растури од ќотек таа, ама таа беше терористка. :)

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.832
Поени од реакции
2.925
не тепам женски,девојки и жени,впрочем ниедно животно куче,мачки,лав,тигар и други не ги тепа женки,па нема ни јас да тепам жени освен ако заслужува но само како крајни мерки.Ако ја тепам љубената можам да замислам нејзината реакција и некако ми е жал така да не тепам,а само будалите и слабаци прават така.

Член од
3 март 2010
Мислења
34
Поени од реакции
6
Само еднаш со пајсер по глава пошто ми рече дека ни фалела предигра у врската.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.746
Ја колку сум плескал ехееее... Нема цура шо ми се нема закачено и шо ме нема молено за пак да се видиме (интимно) за да се плескаме. Али една уше се секавам како добро сум ја исплескал, гзот црвен и беше од плескање, рака и се познаваше, у темницата се гледаше дури жар црвена...
Не можев да се препознаам. И ја уше толку мавам мавам, абе оваа дроља брат мака нема и више не знаев шо да направам, земав залет од ѕидот кај мене до креветот и коа ја плеснав летна метар и кусур и ми вика доста е :icon_lol:

Туку сум ја утнал темава...Не не ја никогаш не кревам рака на девојче. Девојчето е свето за мене, иако некој заслужуваат да ги зашлапам малце ама ај греота се... :)

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Ми иде да и одвалам неколку цигански кога ќе ја видам како ми се смее у фаца, а знае дека состојбата не е баш најрозова. Среќа па го контролирам бесот,нервите и емоцииите.
И уште поголема среќа што кај мене на факс тоа просториите се од гипс-картон напраени па може човек да се истури врз нив у моменти на криза.

Kajgana Shop

На врв Bottom