За мажите: Дали сте плеснале (удриле) девојка?

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
И јас кога бев млад и зелен(читај џентлмен) викав дека удирањето жени е за кукавици/сељаци, но со текот на годините дознав дека понекогаш мора да ги вратиш во колосек, чунки знаат да аздисаат.

У моја одбрана, само со отворена дланка(шамар).

Во самоодбрана имам удрено... два пати!

Имаше убави бели образи... благодарение на мене и станаа румени, ама само на едно 10 минути.

Вистинската жена никогаш не удира жена

Сега ми текнуе на онаа = Се се случува со причина

:pos2::pos2:

Иначе,може да се деси у самоодбрана тоа при голема напаленост на некоја женска особа на која не ти се дига курето. Па така мора...

Сакаш да кажеш дека жените не можат да згрешат и да се качат на нечии нерви?

Секако дека никако, премногу знаеме да се качиме на нечии нерви. Него плескањето не е решение на проблемот релација жена-жена :icon_bigg

Ја силував девојка ми...у самоодбрана! Толку ја мавав што мајкаи родена неможеше да ја препознае хехехехехех

Никогаш нема да дозволам да удрам девојка или да ме удри девојка ... Машкоста не ми го дозволува тоа , моето единствено оружје се зборовите :toe:

Не сум удрил девојка до сега. Отсекогаш сум мислел дека шамарот, удирањето/тепањето претставуваат многу лош начин за да се започне/заврши нешто. Не велам дека нема некои што си го бараат со боринче и дека не сум бил во големо искушение, но секогаш ми се чинело дека е поедноставно да свртам грб и да ја отпишам таа личност еднаш засекогаш.

Ја силував девојка ми...у самоодбрана! Толку ја мавав што мајкаи родена неможеше да ја препознае хехехехехех

иии мангуп се регистрираше да кажеш голема мисла еј :tapp:

инаку нема човек кој ако не досега некогаш во животот сакал нејќел ќе му се испушти :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom