- Член од
- 31 јули 2007
- Мислења
- 1.580
- Поени од реакции
- 39
Но и покрај тоа е покорисен и попаметен од жените кој само гракаат .... за без врскаСекогаш мора да има по еден идиот кој шо е индиферентен. Не?
Но и покрај тоа е покорисен и попаметен од жените кој само гракаат .... за без врскаСекогаш мора да има по еден идиот кој шо е индиферентен. Не?
Да беше машко, според титлот, ќе беше и педер.*LittLe heart*, уште ти со никот и аватарот кажи дека си машко и сериозно ќе одам за консултации за да си го потврдам полот и пред стручно лице, па и на папир да ми пишат!
Ја не знам ти како заклучи дека е. Изгледа прочита негде нешто.Не ми е јасно како сеуште не заклучивте дека Дик е Саша Барон Коен.
Не многу паметно од ваша страна :pos2:
Yeah, she found GodБОГ ги создал мажите и жените еднакви.Пред БОГА мажите и жените се еднакви.Исто така пред Уставот и Законите мажите и жените се еднакви, имаат еднакви права.
БОЖЕ простими за претходно напишаните зборови, јас сум само обичен смртник кој нема за право да суди кој е паметен, а кој глупав.
ТЕ МОЛАМ простими само во Тебе верувам.
Бог не постои, мажот и жената се настанати со еволуција од одредени видови на мајмуни, освен тоа што еволуцијата кај жените прекинала на две места мозокот и стапалата. За мозокот немам точни информации што и како а за стапалата е за да може да стојат поблиску до мијалникот и релнатаБОГ ги создал мажите и жените еднакви.Пред БОГА мажите и жените се еднакви.Исто така пред Уставот и Законите мажите и жените се еднакви, имаат еднакви права.
БОЖЕ простими за претходно напишаните зборови, јас сум само обичен смртник кој нема за право да суди кој е паметен, а кој глупав.
За тебе можеби не постои, но за мене постои и јас верувам во Него.Бог не постои, мажот и жената се настанати со еволуција од одредени видови на мајмуни, освен тоа што еволуцијата кај жените прекинала на две места мозокот и стапалата. За мозокот немам точни информации што и како а за стапалата е за да може да стојат поблиску до мијалникот и релната
Така да принцезззззззз пак наеба затоа што
БОГ НЕ ПОСТОИ-GET OVER WITH IT
moody - во која смисла на зборот имаш повеќе преводи мрачен, зловолен, невесел, непостојан.....итн.Yeah, she found God
ПМС? Хистерија? Шизофренија?:nesum:
Баш би се осеќала сигурно кога некој ваков moody(најблаго кажано) би ми ја раководел државата рецимо...
БОГ ги создал мажите и жените еднакви.Пред БОГА мажите и жените се еднакви.Исто така пред Уставот и Законите мажите и жените се еднакви, имаат еднакви права.
Да сум настанал исто како и ти, едукација му е мајката за вас:wink: си слушнала за Дарвин или вие жените си имате посебни извори за информации за потеклото и развивањето на човештвото?За тебе можеби не постои, но за мене постои и јас верувам во Него.
А ти верувај дека си настанал од мајмун :pos2: