Мажи > жени

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
*LittLe heart*, уште ти со никот и аватарот кажи дека си машко и сериозно ќе одам за консултации за да си го потврдам полот и пред стручно лице, па и на папир да ми пишат!
Да беше машко, според титлот, ќе беше и педер. :icon_lol:

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Не ми е јасно како сеуште не заклучивте дека Дик е Саша Барон Коен.
Не многу паметно од ваша страна :pos2:
Ја не знам ти како заклучи дека е. Изгледа прочита негде нешто. :)

Ама пак ми е чудно зошто збори ептен добар американски англиски. Не сум убеден дека е тој.

Кога го изгледав клипот уште еднаш скоро сум убеден дека не е тој, ама ако имаш доказ разубеди ме.

Член од
7 април 2008
Мислења
83
Поени од реакции
1
БОГ ги создал мажите и жените еднакви.Пред БОГА мажите и жените се еднакви.Исто така пред Уставот и Законите мажите и жените се еднакви, имаат еднакви права.
БОЖЕ простими за претходно напишаните зборови, јас сум само обичен смртник кој нема за право да суди кој е паметен, а кој глупав.
ТЕ МОЛАМ простими само во Тебе верувам.

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
БОГ ги создал мажите и жените еднакви.Пред БОГА мажите и жените се еднакви.Исто така пред Уставот и Законите мажите и жените се еднакви, имаат еднакви права.
БОЖЕ простими за претходно напишаните зборови, јас сум само обичен смртник кој нема за право да суди кој е паметен, а кој глупав.
Yeah, she found God:vozbud:

ПМС? Хистерија? Шизофренија?:nesum:

Баш би се осеќала сигурно кога некој ваков moody(најблаго кажано) би ми ја раководел државата рецимо...

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
457
Бог не постои, мажот и жената се настанати со еволуција од одредени видови на мајмуни, освен тоа што еволуцијата кај жените прекинала на две места мозокот и стапалата. За мозокот немам точни информации што и како а за стапалата е за да може да стојат поблиску до мијалникот и релната:)
Така да принцезззззззз пак наеба затоа што
БОГ НЕ ПОСТОИ-GET OVER WITH IT

Член од
7 април 2008
Мислења
83
Поени од реакции
1
Бог не постои, мажот и жената се настанати со еволуција од одредени видови на мајмуни, освен тоа што еволуцијата кај жените прекинала на две места мозокот и стапалата. За мозокот немам точни информации што и како а за стапалата е за да може да стојат поблиску до мијалникот и релната:)
Така да принцезззззззз пак наеба затоа што
БОГ НЕ ПОСТОИ-GET OVER WITH IT
За тебе можеби не постои, но за мене постои и јас верувам во Него.
А ти верувај дека си настанал од мајмун :pos2:

Член од
7 април 2008
Мислења
83
Поени од реакции
1
Yeah, she found God:vozbud:

ПМС? Хистерија? Шизофренија?:nesum:

Баш би се осеќала сигурно кога некој ваков moody(најблаго кажано) би ми ја раководел државата рецимо...
moody - во која смисла на зборот имаш повеќе преводи мрачен, зловолен, невесел, непостојан.....итн.

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127

Така рече и отиде во рајот.

И таму Бог седна на масата со своите 12 апостоли и ја заеба дебело. :)

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
457
За тебе можеби не постои, но за мене постои и јас верувам во Него.
А ти верувај дека си настанал од мајмун :pos2:
Да сум настанал исто како и ти, едукација му е мајката за вас:wink: си слушнала за Дарвин или вие жените си имате посебни извори за информации за потеклото и развивањето на човештвото?

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Не бе, прицезата верува дека е направена од ребро.

ОД МАЖ.

МУАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАААААААААААААААААААААААА :))))

Kajgana Shop

На врв Bottom