Побарувања на мп3

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сакам некој да ми ја Најде Зелката има кошули 300 од Дајте Музика исто така и Најавата од Бушава Азбука
Фала однапред

Вајтснејк-Крајинг он де реин

И од Лорди ако може победничката песна од Евровизија.

Сакам некој да ми ја Најде Зелката има кошули 300 од Дајте Музика исто така и Најавата од Бушава Азбука
Фала однапред
Болдираната за некоја минута по пп.
А таа со Зелката ако ја има некој и на мене да ми ја прати :)

Луѓе никој ли не ја знае песнава или ? Како може да не ја знаете ? овака одеше Are you want to party of the day paty of a day paty of the daaay are you want you................. и така се повторува цело време техно е песнава малце е постара некои 3 години може дај ако знае некој како се вика и каде може да ја најдам нека каже многу ми се свиѓа песнава а ја немам .

Arsen Dedic-prijatelj, ако може и текст да ми линка некој за песнава(иначе е онаа од најавната шпица на хрватскана сапуница)
Haddaway-what is love
Mile kitic- milioni kamioni
Carl Orf-O fortuna
Фала:smir:

Arsen Dedic-prijatelj, ако може и текст да ми линка некој за песнава(иначе е онаа од најавната шпица на хрватскана сапуница)
Haddaway-what is love
Mile kitic- milioni kamioni
Carl Orf-O fortuna
Фала:smir:

За неколку минути :).
Не те разбирам за првата песна, и текс ти треба ?

А случајно некој да не ја има Јас сум цар на кантер страјк од едно типче шо ја пееше на супер звезда :smir: За праќачот следува частовка, сокче, пивце што сака :smir:

Луѓе ај кој може да ја најде или пак само да ми каже како се вика песнана на а1 што врти за филмови за во февруари што рекламираат. Ај кој знае нека ми пише.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom