Побарувања на мп3

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако може некој да најди песниве:

Lepa brena-Robinka
Dar Mar-daj mi vina
Dragan Stojnic-bila je tako lepa
Garde-zbog tebe sam to sto jesam
DND-marija

доколку ги најде некој ке му бидам благодарен :helou:
Болдираната ке ти ја пратам. Почекај.:smir:

Bellefire - Say Something Anyway (Bimbo Jones Remix), ако може, фала :)
За неколку минути на ПП.

Ако може некој да најди песниве:

Lepa brena-Robinka
Dar Mar-daj mi vina

Dragan Stojnic-bila je tako lepa
Garde-zbog tebe sam to sto jesam
DND-marija

доколку ги најде некој ке му бидам благодарен :helou:
Ова Lepa Brena - Robinja да не е?
Ако е таа, и другите 2 болдирани на ПП за неколку минути.

Still dre - Dr.Dre
Rokeri s moravu - krkenzi kikiriki evri dej

Може некој да ми помогне , кажете ми ја оваа песна ако ја знаете http://rapidshare.com/files/195219146/Psyhodelc_Trance_-_track_03.mp3.html зашто кај мене е потпишана како track 3 а ми се допаѓа ... ве молам пратете ми преку пп доколку ја знаете песнава ! Благодарам унапред :wink: :wink: :wink:

Може некој да ми помогне , кажете ми ја оваа песна ако ја знаете http://rapidshare.com/files/195219146/Psyhodelc_Trance_-_track_03.mp3.html зашто кај мене е потпишана како track 3 а ми се допаѓа ... ве молам пратете ми преку пп доколку ја знаете песнава ! Благодарам унапред :wink: :wink: :wink:

Хелп да брада плис!
Една песна, многу позната, мислам дека ја имав во компјутер, ама неможам да се сетам како беше :(
Беше нешто: Look into my eyeeees.....(и сеа тука дали call me или dieing или falling незнам :toe:)
P.S.: Look into my eyes не се вика, проверив на youtube :)

Хелп да брада плис!
Една песна, многу позната, мислам дека ја имав во компјутер, ама неможам да се сетам како беше :(
Беше нешто: Look into my eyeeees.....(и сеа тука дали call me или dieing или falling незнам :toe:)

Брат дај малце појке информации...од пеач ли е? од пејачка,од група? што жарн e -pop,rok,tehno, ај најубо би било кога би можел да се сетиш на рефренот!
така ке ја најме!:smir:

Хелп да брада плис!
Outlandish - Look Into My Eyes, можеби?:)

Еdit: Не го прочитав едитот :D

Брат дај малце појке информации...од пеач ли е? од пејачка,од група? што жарн e -pop,rok,tehno, ај најубо би било кога би можел да се сетиш на рефренот!
така ке ја најме!:smir:

Outlandish - Look Into My Eyes, можеби?:)

Еdit: Не го прочитав едитот :D
Од пејач е, на техно нешто удира :)

Хелп да брада плис!

Да не е Armin Van Buuren feat. Ray Wilson - Gypsy
Провери можеби е таа.

Хелп да брада плис!
Или Armin Van Buuren - Wall of Sound, види да не е.:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom