Toneh
is a turtle
Луѓе ај кој може да ја најде или пак само да ми каже како се вика песнана на а1 што врти за филмови за во февруари што рекламираат. Ај кој знае нека ми пише.
Madcon - Begging you.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Луѓе ај кој може да ја најде или пак само да ми каже како се вика песнана на а1 што врти за филмови за во февруари што рекламираат. Ај кој знае нека ми пише.
vlatko ilievski ja pee sea mislam ja ima prepeano tekstot ide:jas znam sepak ednas ke go najdam svojot dom i se ke mine kako son.................![]()
Zbog mene ne placi Suza nisam vrjedan Kasno je da se sada menjam
кој ја знае нека каже кој ја пее или нека ја најде за download ке го частам пиво : )
Zbog mene ne placi Suza nisam vrjedan Kasno je da se sada menjam
кој ја знае нека каже кој ја пее или нека ја најде за download ке го частам пиво : )
Чекај на ПП, само незнам дали ке ти се допаѓа !А да и уште едно барање. Ако може да ми ја најдете Linkin Park - Wish ама не ми треба лајв ми треба онаква студио чиста што е. Пошто до сеа се што побарав само лајв ми ја наоѓа.
Prljavo Kazaliste - Na badnje vece
На пп линк за 2-3 минутки.
Пивото може и покасно :pos2:
ГРЕШКАААА
Песната се вика : Zbog Mene ne Placi... јас ја имам..ако немаш готов линк ,ја ке му ја пратам
мене сега ми се пие пиво!
Им давам предност на неодложните потреби.
Повели мил, прати му ја.
Поздрав