Побарувања на мп3

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Луѓе ај кој може да ја најде или пак само да ми каже како се вика песнана на а1 што врти за филмови за во февруари што рекламираат. Ај кој знае нека ми пише.

Madcon - Begging you.

vlatko ilievski ja pee sea mislam ja ima prepeano tekstot ide:jas znam sepak ednas ke go najdam svojot dom i se ke mine kako son.................:toe::toe::toe::toe:

vlatko ilievski ja pee sea mislam ja ima prepeano tekstot ide:jas znam sepak ednas ke go najdam svojot dom i se ke mine kako son.................:toe::toe::toe::toe:

Sine jas ja imam orginalnata verzija na taa pesna od Jakov Drenkovski (se vika SKITNIK) ,ako sakas ke ti ja pratam?

Ot Vlatko Ilievski e prerabotka...e taa ja nemam...

Песната се вика Скитник од Јаков Дренковски

По пп :wink:

А да и уште едно барање. Ако може да ми ја најдете Linkin Park - Wish ама не ми треба лајв ми треба онаква студио чиста што е. Пошто до сеа се што побарав само лајв ми ја наоѓа.

знае ли некој како се вика песната што оди на city radio heineken hit. ја фатив во 14:00 ја пуштаат секој ден

Zbog mene ne placi Suza nisam vrjedan Kasno je da se sada menjam

кој ја знае нека каже кој ја пее или нека ја најде за download ке го частам пиво : )

Zbog mene ne placi Suza nisam vrjedan Kasno je da se sada menjam

кој ја знае нека каже кој ја пее или нека ја најде за download ке го частам пиво : )

Prljavo Kazaliste - Na badnje vece

На пп линк за 2-3 минутки.

Пивото може и покасно :pos2:

А да и уште едно барање. Ако може да ми ја најдете Linkin Park - Wish ама не ми треба лајв ми треба онаква студио чиста што е. Пошто до сеа се што побарав само лајв ми ја наоѓа.
Чекај на ПП, само незнам дали ке ти се допаѓа !

Prljavo Kazaliste - Na badnje vece

На пп линк за 2-3 минутки.

Пивото може и покасно :pos2:

ГРЕШКАААА

Песната се вика : Zbog Mene ne Placi... јас ја имам..ако немаш готов линк ,ја ке му ја пратам:)

мене сега ми се пие пиво!

ГРЕШКАААА

Песната се вика : Zbog Mene ne Placi... јас ја имам..ако немаш готов линк ,ја ке му ја пратам:)

мене сега ми се пие пиво!

Им давам предност на неодложните потреби.:pipi:
Повели мил, прати му ја.

Поздрав

Ако може некој да најди песниве:

Lepa brena-Robinka
Dar Mar-daj mi vina
Dragan Stojnic-bila je tako lepa
Garde-zbog tebe sam to sto jesam
DND-marija

доколку ги најде некој ке му бидам благодарен :helou:

Статус