K
**KukLi4ka**
Гостин
Pa edna vrska nemoze da funkcionira ako ne postoi razzbiranje,podrska,doverba,potreba eden od drug odnosno drugarstvo megu partnerite!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има слична тема, но не е содржината иста, па не ја спојувајте.
Муабетот ми е ... во една врска, треба на прво место да е другарството со партнерот или љубовта кон него?
Можеби звучи како да неможат а да не функционираат овие две зборчиња секогаш заедно, но сепак кога ќе размислите, едното од нив секогаш преовладува.
Што сте поголемиот дел од времето со партнерот ... другари или пар?
На што давате предност и што се трудите да функционира добро, за да испадне другото уште подобро?
Што ви е поважно и треба да се негува повеќе за да врската што ја сакате остане каква што е? :helou:
Има слична тема, но не е содржината иста, па не ја спојувајте.
Муабетот ми е ... во една врска, треба на прво место да е другарството со партнерот или љубовта кон него?
Можеби звучи како да неможат а да не функционираат овие две зборчиња секогаш заедно, но сепак кога ќе размислите, едното од нив секогаш преовладува.
Што сте поголемиот дел од времето со партнерот ... другари или пар?
На што давате предност и што се трудите да функционира добро, за да испадне другото уште подобро?
Што ви е поважно и треба да се негува повеќе за да врската што ја сакате остане каква што е? :helou:
Предност и давам на љубовта, се разбира....
Другари имам многу а со кои не можам да сум блиска....
Партнерот е оној со кој можам да бидам духовно и интимно блиска....Другарството е потребно, но во втор план
Pa prednost mu davam na drugarstvoto vo vrskata zatoa sto smetam deka toa ja odrzuva ljubovta.nemoze da ima ljubov ako nema drugarstvo megu partnerite.