U
UnholY
Гостин
и двете одат во пакет...ние кога сме заедно повеќе се однесуваме како пар другарството е исто така важно и не го го запоставуваме туку напротив во нашата врска преовладуваат двете ама сепак љубовта на прво место
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pa nema drugarstvo bez ljubov. I drugar/ka da e, SAMO drugar/ka, mora da ima BAREM NEKOJ VID NA LJUBOV, da ne praime muabet za vrska.Муабетот ми е ... во една врска, треба на прво место да е другарството со партнерот или љубовта кон него?
Можеби звучи како да неможат а да не функционираат овие две зборчиња секогаш заедно, но сепак кога ќе размислите, едното од нив секогаш преовладува.
Што сте поголемиот дел од времето со партнерот ... другари или пар?
На што давате предност?...
Se trudam se da funkcionira dobro, nema podredenost na ulogite na licnosta vo vrska. Sekoja uloga si ima svoe vreme i mesto, zavisnost od potrebata....и што се трудите да функционира добро, за да испадне другото уште подобро?
Ne treba da se pravat isklucoci. SE.. Bukvalno SE treba da bide na prvo za da ostane vrskata kakva sto e. Licno, do sea ne sum se postavil nikako poinaku od ova kako sto sum postaven sega, pa toa funkcionira.Што ви е поважно и треба да се негува повеќе за да врската што ја сакате остане каква што е? :helou:
Samo gledaj si ja svojata rabota i ostavi me mene da se grizam za nea. Zasto tvojot i nejziniot nacin na zivot se sosema razlicni. Razmisli za toa.Ne se mesam vo vrska zlato.. Komentarot bese skroz dobronameren zasto ke treba vilicata da ti ja puknam ako i go zaebes zivotot kako sto si go zaeba svojot :smir:
Vi se slucilo li nekogas vakvo nesto:
Odis so nekogo,znaes deka te saka,super vi e vrskata,non-stop ste zaedno, go sakate se ok... ama,ponekogas go gledas samo kako mnogu dobar drugar. Mozno li e dve custva vo isto vreme?????????.....
:love2: :cug: