КАЈГАНА ИЗБИРА: Доколку денес би биле изборите за кого би го дале вашиот глас? (2)

Доколку денес би биле изборите вашиот глас би го дале за:

• СДСМ (и помалите колациони партнери)

Гласови: 27 18,0%
  • ВМРО ДПМНЕ (и помалите колациони партнери)

Гласови: 107 71,3%
  • ЛП

Гласови: 1 0,7%
  • ЛДП

Гласови: 2 1,3%
  • ВМРО НП

• ДУИ

Гласови: 7 4,7%
  • ДПА

• ПДП

Гласови: 0 0,0%
  • НСДП

Гласови: 0 0,0%
  • ДОМ

• Вкупно гласачи
    150
Член од
4 јануари 2008
Мислења
611
Поени од реакции
9
..

Во СДСМ сите поинтелегентни, ама никој не гледа.
:pos2::pos2::pos2:

Многу поинтелегентни има. Дури можат да ни даваат часови како да вариме компири без вода! Цареви се нема што! :pos2:

И што е ова бе, дури 14 гласа добиле СДСМ!!! После толку мозок миење од телевизија, весници и интернет, пак никој не гласа за нив. Џабе толку пари трошат за купување на новинари...

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
И што е ова бе, дури 14 гласа добиле СДСМ!!! После толку мозок миење од телевизија, весници и интернет, пак никој не гласа за нив. Џабе толку пари трошат за купување на новинари...
Нови јузери фучат како муви.... правец на анкетава.

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
Зашто не постои опција анкетава да биде јавна ?????? Мислам јавна во контекст на кајгана , и така сите сме позади никови :toe:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Гласав за ДОМ само за да видам како оди гласањето :)

Х

Ханзо

Гостин
Абе таа Лилјана ми се има издрано како мал, не ја сакам многу...:)

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Јас гласав за ВМРО-НП!
СДСМ, нема што да се коментира, а СДСМ-меко паковање прават такви срања у државата што нема никад да се испереме. Бесплатни лекови-аптеките празни. Невиден популизам. Штрајкува им се живо, и попови, и средношколци, и стечајци... Поранешни членови на СДСМ-тврдо паковање сега се функционери во СДСМ-меко паковање...
Ако ништо друго, во ВМРО-НП останаа членови кои беа за независна Македонија, во време кога комуњарите преку Нова Македонија, подлистокот на белградска Политика, ни ја тешеа нацијата дека не даваат СФРЈ да се распадне, во ВМРО-НП останаа оние кои кога сите молчеа, тие рекоа НЕЗАВИСНА МАКЕДОНИЈА.
Ете зошто сум за ВМРО-НП!

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Одговорот, што се бараТ. Дефинитивно не би излегол на гласање, знам дека мојот глас ќе биде за џабе затоа што кај нас знаат и мртвите да гласаат така да сеедно ми е.

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
hehhehehe jas sekoi izbori za dedomi i za mene si glasam

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Ги повикувам ИРИ, МЦМС и Брима Галуп да извршат сондажа на јавното мислење на форумов.

Гарант една со друга анкета нема да имаат врска :)

Kajgana Shop

На врв Bottom