Zabranjena ljubav

• Креатор на темата Креатор на темата ^BarunO^
  • Време на започнување Време на започнување
ОМГ, замислете ја репризираат „по барање на гледачите“ :pos2:

„по барање на гледачите“, уствари поради немање што друго да дадат ќе ја пуштат пак ваљда, „по барање на гледачите“

ОМГ, замислете ја репризираат „по барање на гледачите“ :pos2:

Зашо така збориш? Еве јас барам реприза :pos: Ќе пополни а1 програма за уште 5 години.
Се зачудив кога видов дека е активна темава, оно да ти завршила :cry:

А гледав пред некоја вечер, требаше едни свадба да прават. Ај се надевам дека ќе ја видам последната епизода, мада не ми менува ништо, кога не знам што се случувало последниве 5 години :icon_lol:

Ја гледав на почетокот првите епизоди и кога дознав дека има 800 епизоди се откажав, логички :pos:

Ако има некој што ги гледал сите 800 епизоди алал да му е :tv:

Барем уште една епизода да снимеа, да ги расчистеа работите, вака за џабе го тупеа 28470 епизоди

Барем уште една епизода да снимеа, да ги расчистеа работите, вака за џабе го тупеа 28470 епизоди

Да бе погребот на “паднатите борци“ :pos2::pos2:

Какво срање само беше серијава. Ја погледнував чат пат покрај баба ми и мајка ми и денес на зезанција реков ова крај да не е и очигледно така било.

Уште па и репризирање после 1000 епизоди, божееее.

И да се дополнам, треба доживотна забрана за режисерот да сними серија. И други серии завршиле глупаво, ама волку глупаво немам видено.

Конечно го дочекавме и овој ден. Нема веќе да ги гледам тие проклети дебилни фаци на ТВ :vozbud:

јас сум да направиме петиција ова мора да сопре, да ги гледам овие фаци и во наредниве 5 години е премногу, повеке ги гледам (сакал или нејкел вртејки по тв) него моите дома.:nenene::nenene:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom