Мене така ми изгледаше. Лука и Петра заминаа, Том е убиен, Каролина PWNED.Ехе уште 100 пати ке ја дадат, наводно на наше барање како што го сменија и терминот, а во програмата на А1 ја има вечер во 1:30, утре во 12:30, па повторно утревечер кај 1...а дали сигурно е завршена ???
Им даваш идеи. Убичу те.ОМГ, замислете ја репризираат „по барање на гледачите“ :pos2:
Чекај малце пошто ова го немам гледано одамна, па не го ни пратев, зошто се убиени Каролина и Том и зошто Маринко и Јуре ќе идат во затвор?Заврши серијата денес. Петра и Лука останаа заедно, Нада замина, Каролина и Том убиени, Маринко и Јуре во затвор ќе одат, Маријана и Игор заедно останаа, Борна остана сам, Мирна остана сама, се врати дечкото на Јаков.
Реприза ќе има и утре на последната епизода.
Јуре ја уби Каролина, дека го ограби и го искористи.Чекај малце пошто ова го немам гледано одамна, па не го ни пратев, зошто се убиени Каролина и Том и зошто Маринко и Јуре ќе идат во затвор?
Омг, не ми се верува дека заврши серијава. Време беше.
Зашто побогу ја убил? И зашо тогаш Маринко ќе иде во затвор? Божеееее....Јуре ја уби Каролина.
Маријана го уби Том.
Читај погоре едитирав.Зашто побогу ја убил? И зашо тогаш Маринко ќе иде во затвор? Божеееее....
Можи нема да ја репризират цела(нема шанси уствари)ама последните епизоди сигурно ќе ги дат.Им даваш идеи. Убичу те.