Zabranjena ljubav

• Креатор на темата Креатор на темата ^BarunO^
  • Време на започнување Време на започнување
ОМГ, замислете ја репризираат „по барање на гледачите“ :pos2:

Ехе уште 100 пати ке ја дадат, наводно на наше барање како што го сменија и терминот, а во програмата на А1 ја има вечер во 1:30, утре во 12:30, па повторно утревечер кај 1...а дали сигурно е завршена ???

Мене така ми изгледаше. Лука и Петра заминаа, Том е убиен, Каролина PWNED.

Заврши серијата денес. Петра и Лука останаа заедно, Нада замина, Каролина и Том убиени, Маринко и Јуре во затвор ќе одат, Маријана и Игор заедно останаа, Борна остана сам, Мирна остана сама, се врати дечкото на Јаков.
Реприза ќе има и утре на последната епизода.

Имало Господ...
Како и да е поглуп крај не можело да има..ебате сапуницата глупа..

Заврши серијата денес. Петра и Лука останаа заедно, Нада замина, Каролина и Том убиени, Маринко и Јуре во затвор ќе одат, Маријана и Игор заедно останаа, Борна остана сам, Мирна остана сама, се врати дечкото на Јаков.
Реприза ќе има и утре на последната епизода.

Чекај малце пошто ова го немам гледано одамна, па не го ни пратев, зошто се убиени Каролина и Том и зошто Маринко и Јуре ќе идат во затвор?

Омг, не ми се верува дека заврши серијава. Време беше.

Чекај малце пошто ова го немам гледано одамна, па не го ни пратев, зошто се убиени Каролина и Том и зошто Маринко и Јуре ќе идат во затвор?

Омг, не ми се верува дека заврши серијава. Време беше.

Јуре ја уби Каролина, дека го ограби и го искористи.
Маријана го уби Том, дека ја силуваше, и се закануваше дека ќе ги убие Петра и/или Лука.

Зашто побогу ја убил? И зашо тогаш Маринко ќе иде во затвор? Божеееее....

Читај погоре едитирав.
Маринко најверојатно ќе оди во затвор зошто го криеше убиството на Падован (но сепак нема да дознаеме што се случило).

поглуп крај не сум гледал на ниедна серија

Значи Каролина сепак цело време се преправаше и не беше смената.

Да. Откако оздраве се врати to her old bitchy self.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom