Lesno kako nikogas do sega:smir: Da pisuvav n temava pred 5 meseci odgovorot ke bese sosema porazlicen, ama ete se menuvame!
Gi prifakam kako luge, covecki bitija zelni za ljubov, toplina, vnimanie! Ne mi e bitno dali e kelnerot vo lokalnoto kafule, mesarot vo marketot, tetkata na kasa, sluzbenikot mrcator vo banka, slatkiot decko koj sekogas go seta kuceto vo isto vreme kako i jas(cista slucajnost:cheeky2
yoga instruktorot, cistackata vo vlez, starata gospoga preku ulica, ta duri i sosedot koj sekoe utro najprijatelski mi se smeska i mi mafta dodeka go sobiram vesnikot od pred vrata! Tuka se, okolu mene se, postojat im trebam mi trebaat! Ist stav imam i koga stanuva zbor za sklopuvanje prijatelstva! Go sretnav na plaza vo 3 sabajle, prvo mislev deka e zavisnik ili alkoholicar vo najmala raka ama ete se zamuabetivme i od togas ne prestanavme
Otvoreni gledista, slobodni stavovi bez predrasudi, mnogu ljubeznost i siroka nasmevka! Funkcionira besprekorno! A boga mi i jas taka funkcioniram i komuniciram so coveckiot rod!:smir: