АХМЕТИ САКА БУКВА ОД ЗБОРОТ МАКЕДОНИЈА

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
Добро бе шо се замислуват они?
они не можеле решение да прифатат
Одите си таму и правите си каква држава сакате(ако ви дадат).
Преку к*р ми е од тоа што во се се мешаат они.
Немат мозок.

Член од
8 декември 2007
Мислења
309
Поени од реакции
0
Добро бе шо се замислуват они?
они не можеле решение да прифатат
Одите си таму и правите си каква држава сакате(ако ви дадат).
Преку к*р ми е од тоа што во се се мешаат они.
Немат мозок.
Nasila li sakash da gi izterash ? :toe:

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Mrazam grci , ne znam zosto bi se sretnal Ahmeti so Bakojani, oni imaat nesto da ni vratat, i ke treba posle Kosova da se pocne so Grcija , da se aktiviraat site albanci, so pari i so izignuvanje na svetsko nivo problemot so Grcija, koja ima pretenzii kon site sosedi.
Види мајката кој има претензии кон сите соседи.

А шо имаат они да ви враќаат?

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Абе дарданиа ако треба да си вракаме територии од минатото ондак ке треба ние на Аце наш Индија да ја бараме , како и Саудиска Арабија .Абе колку сте неразумни. Наместо да си го живеете животот и да кулирате, вие живеете од идеали и лаги.ЖАЛАМ ЗА ВАС!!!!

Член од
7 ноември 2007
Мислења
994
Поени од реакции
9
Pravnice nikoj ne te stopira da go barash toa mislam teritoriite do indija no prvo treba da se reshi Grcija taa ni e edinstveno neshto shto ne razedinuva.Toa za Camerija trnu sekogash bila albanska no nema vrska toa,rabotata e vo toa shto sledniot predizvik ke bide Grcija toa za sigurno mozebi ne na voen plan ama na sekoj drug

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.177
Поени од реакции
4.133
Хитлер се сопнал во Русија,вие ќе се сопните во Грција.Памти го ова...

Член од
7 ноември 2007
Мислења
994
Поени од реакции
9
Албански емигранти во Грција, на кратко, развеаја знаме на „ОАЧ“

31.01.2003 Знаме со двоглав орел на Република Албанија, на кое пишувало „Ослободителна Армија на Чамерија“ вчера се веело пред црква на грчкиот остров Сирос, пишува денеска весникот „Сот“ од Тирана.
Истиот извор, под наслов „ОАЧ го крена знамето во Грција“, наведува дека знамето се веело 24 часа, по што било отстрането со интервенција на грчката полиција.
По интервенцијата, полицијата привела на разговор околу 100 албански емигранти, кои работат на островот Сирос, а тројца од нив се уште се во притвор.
Настанот го пренесуваат и другите албански гласила со констатација дека инцидентот предизвикал вознемиреност кај грчката јавност.

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Опа.

100 албански емигранти да приведат нашите власти - ќе избие бунт и ќе дојде цела Европа да ни чита од Големиот Лист на Демократски Потези како приведување е штетно за оваа бивша оаза на мирот.

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Албански емигранти во Грција, на кратко, развеаја знаме на „ОАЧ“

31.01.2003 Знаме со двоглав орел на Република Албанија, на кое пишувало „Ослободителна Армија на Чамерија“ вчера се веело пред црква на грчкиот остров Сирос, пишува денеска весникот „Сот“ од Тирана.
Истиот извор, под наслов „ОАЧ го крена знамето во Грција“, наведува дека знамето се веело 24 часа, по што било отстрането со интервенција на грчката полиција.
По интервенцијата, полицијата привела на разговор околу 100 албански емигранти, кои работат на островот Сирос, а тројца од нив се уште се во притвор.
Настанот го пренесуваат и другите албански гласила со констатација дека инцидентот предизвикал вознемиреност кај грчката јавност.
Kоа грк ќе ви даде земја на вас, иридентистите, јас главата ќе си ја исечам.

Ќе го јадете, и тоа на велико. Вие ќе го јадете ако се обидете да го споите Косово или западна Македонија кон Албанија. Грција, Србија, па дури и Македонија имаат доволно воена сила да ве вратат во камено време. Чеј, тоа ќе ви биде update на вас. :wink:

П.С. Не ги мразам Албанците како народ, сакам да бидеме сите рамноправни, ама иридентистите и екстремистите од вашиот народ ги мразам од дно на душа. Со другите неам проблем, нема ни да имам.

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.464
Поени од реакции
5.881
Koj gi e*e grcite, 1 milion albanci se vo Grcija , 10% , ke im dojde denot , togas ke ima vojna megju drzavite, a i Turcija koga ke se vkluci , sum ti ja e*el grcija jas

Член од
25 октомври 2007
Мислења
1.583
Поени од реакции
89
Koj gi e*e grcite, 1 milion albanci se vo Grcija , 10% , ke im dojde denot , togas ke ima vojna megju drzavite, a i Turcija koga ke se vkluci , sum ti ja e*el grcija jas
Соживот бла бла бла, еднаквост бла бла бла, права бла бла бла, Турците се на ваша страна бла бла бла. Мир и благосостојба за сите во светот. :back:

Член од
17 јули 2006
Мислења
3.114
Поени од реакции
22
jas sum mnogu realen no i jas se prasuvam dali trebase da i se sluci vojna na makedonija za da se donesat makedonskite politicari na pregovaracka masa za da se napravi ohridskiot dogovor koj sto istiot dogovor i bil predlozen(od strana na eu) na makedonija vo 1991 koga proglasi nezavisnost? mislam deka ima mnogu nesta sto se pravat na pogresen nacin bez razlika od cija strana da e.. no greskite sepak nie gi cuvstvuvame graganite na republika makedonija.. e tuka gresis mnogu jas ne mrazam nikogo samo ne mi se dopaga makedonskata ideologija kon nas albancite.. pa zatoa do nekade zvucam mozebi kako da mrazam nekogo.. jas potocno neznam kako se zivee na selata no znam deka e tesko da se zivee vo denesno vreme bilo toa selski zivot ili graganski ne mislam deka vo istocna e podobro do nekade isto e.. jas ne se potcenuvam voopsto jas sum gord so toa sto sum tuku gledam deka nemozes da napravis razlika koga nekoj se zeza no sepak covecki e da se gresi neli... eden pozdrav do tebe :smir:
tocno shkndija bidi sreken sto zivess vo ovaa drzava , po nekoja slucajnost vo ime na bratstvo edinstvo i komunizmot tisi toa sto si denes .inace iskreno dane bese komunizmot mislam deneska edvaj 5'% ke bevte. ama kako kaze nevzati bejta:)komitite i balistite bile protiv komunistite kari me lesh :pos2: :pos2:
edno mozam da ti kazam:pos2: ako uste nesvatis deka si makedonec i zivess vo makedonija togas ni gospod neti pomaga:)

Член од
16 август 2007
Мислења
158
Поени од реакции
0
tocno shkndija bidi sreken sto zivess vo ovaa drzava , po nekoja slucajnost vo ime na bratstvo edinstvo i komunizmot tisi toa sto si denes .inace iskreno dane bese komunizmot mislam deneska edvaj 5'% ke bevte. ama kako kaze nevzati bejta:)komitite i balistite bile protiv komunistite kari me lesh :pos2: :pos2:
edno mozam da ti kazam:pos2: ako uste nesvatis deka si makedonec i zivess vo makedonija togas ni gospod neti pomaga:)
Toj odamna ima sfateno deka e albanec i zivee vo ovaa drzava, ama ako ti uste ne go sfakas toa gospod neka ti pomogne

Kajgana Shop

На врв Bottom