-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
Епа ако си слаб со пари зашто бараш некој што продава мрежна?Епа слаб сум со пари деновиве али не е проблем ке издвојам 200 ден за една мрежна
Епа ако си слаб со пари зашто бараш некој што продава мрежна?Епа слаб сум со пари деновиве али не е проблем ке издвојам 200 ден за една мрежна
Мислиш за windows xp, не најновото за windows 7ftopic:
Ве молам, ве молам, ве молааам
неможам да го симнам мсн на овој компјутер, ми бара виндоус 7, а на другите линкови од гугл се појавуваат нешто безвеза страни и нејќе да се инсталира после.
Не го сакам најновото ниту најстарото мсн туку тоа обичното средното ако свативте..
Значи кајганчето е толку комплицирано што неможе да ви се снајдам, па овдека лупнав. Дај некој нека ми пише во порака каде има тема во која може за свашта да се прашува ?.. :smir:
Извинете за ова најмногу :smir:
нема средно, не средно, мајкрософт инсистираат да се користи последната верзија која ја подржува твојот оперативен системftopic:
Ве молам, ве молам, ве молааам
неможам да го симнам мсн на овој компјутер, ми бара виндоус 7, а на другите линкови од гугл се појавуваат нешто безвеза страни и нејќе да се инсталира после.
Не го сакам најновото ниту најстарото мсн туку тоа обичното средното ако свативте..
Значи кајганчето е толку комплицирано што неможе да ви се снајдам, па овдека лупнав. Дај некој нека ми пише во порака каде има тема во која може за свашта да се прашува ?.. :smir:
Извинете за ова најмногу :smir:
Треба да направиш да се отвора со торент програма, не со пребарувач.Што е финтата со магнет линк, и како се користи?
Си наместив во регистри да можам да отварам преку Мозила но не знам што е финтата.
Која е разликата од магнетен линк и торент? Пошо на пример на замунда(и на други, се разбира) сеа покрај торентот има ставено магнетен линк.
Напраив тоа. Мислев преку мозила, пошо као не се намести у регистри не ги отвара, дава нешо како проблем. Коа ќе отворам дава мало прозорче и дава да се отвори преку торент.Треба да направиш да се отвора со торент програма, не со пребарувач.
Нема разлика, исто е.Напраив тоа. Мислев преку мозила, пошо као не се намести у регистри не ги отвара, дава нешо како проблем. Коа ќе отворам дава мало прозорче и дава да се отвори преку торент.
Го отварам линкот со торент, но торентот изгледа како да нема ништо, 0мб.
Затоа ме интересира што е разлика меѓу магнетен линк и торент фајл?
Убаци твоја или кредитна картичка од твој родител, па ќе видиш шо е добивката.абе ова страницава http://en.beterz.com ако може некој накратко да ми објасни шо е добивка .. како се кладиш итн..?
До лани работеше добро бетерз.абе ова страницава http://en.beterz.com ако може некој накратко да ми објасни шо е добивка .. како се кладиш итн..?