Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Глејте како ми излегуваат сликите на интернет.
Шо може да му биде?
Едит:Ако не се гледа сликата еве линк http://img11.imageshack.us/i/69420354.jpg/
Ај ќе ве молам за помош? имам рутер Thompson и од него земам безжично на комп и лаптопот. е сега некое копиле од комшиите изгледа почна да ми краде пошо ми кочи многу а и брзо ми се троши нетот. е сеа како да му ставам пасворд на рутерот????????????
како се логираш на gmail (google e-mail)?Дај некој да ми каже кој е проблемот со youtube? Неможам да се логирам, ми вика нешто google acounts.
Зошто кога ставам да донлоадирам некој торент не почнува да се донлоадира се додека не го дисконектирам па конектирам рутерот е тек тогаш почне да донлоадира?
\
Ќе си подесиш Port Forwarding, бар кај мене на тој принцип работе. За жал на секое морам да одам Setup Guide во uTorrent :S
Port Forward e само за UPLOAD.
Ќе си подесиш Port Forwarding, бар кај мене на тој принцип работе. За жал на секое морам да одам Setup Guide во uTorrent :S
И како да го средам сега?
Не знам прашањево дали е за тука...
Иам проблем со твитерот.
Кога пишувам, и кога нели онадам по некој (@) кај него тоа јас што сум пишувал не стига.