Фан Клуб: Манчестер Сити

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Манчини е кретен..со сите тие фудбалери да не знае да скопи тим.

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
Манчестер Сити до нова година ќе го зачува чекорот со Челзи и ќе има нови засилувања.

--- надополнето ---

А еве и 4-тиот гол
Карлос Тевез
Фулам - Манчестер Сити 0-4

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Манчестер Сити до нова година ќе го зачува чекорот со Челзи и ќе има нови засилувања.

--- надополнето ---

А еве и 4-тиот гол
Карлос Тевез
Па нема да им е тешко да го зачуваат чекорот со Челзи. :toe:

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
Па нема да им е тешко да го зачуваат чекорот со Челзи. :toe:
Манчини си го продолжува животот со оваа победа над Фулам.
Не е лош тренер, но некогаш претерува со дефанзивата, на 0-0 знае да чува резултат, а на располагање има многу силен играчки тим.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.638
Поени од реакции
22.674
И пак ми се повраќа, кога ќе видам како Манчини игра со 3ца класични деструктивци во средината(Туре, Де Јонг, Бери).

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Патрик Виеира : Ќе го исполнам ветувањето, ќе го облечам дресот на Порто Рико Исландерс

Француската легенда во дресот на Манчестер Сити пред да потпише со Сити беше на мета на овој Порторикански клуб, тој беше пред трансфер во овој тим од Порто Рико но неговиот пријател Мансини го убедил и му ветил дупло повеќе примања од кои што му ги нудел тимот од Порто Рико па така Виеира неможел да ја одбие оваа понуда од Мансини и потпишал со Сити.
Виеира: Им ветив на навивачите на овој тим и на клубот дека ќе играм во Исландерите, штом ќе заминам од Сити ништо нема да ме спречи да не отидам таму, таму сум многу посакуван и јас сакам да се докажам дека вредам многу повеќе, не имам намера да се откажам од фудбалот се до мојата 40та година, сеуште имам желба и снага да играм и да се надигрувам, кога снагата ќе ми оневозможи да играм тогаш би се откажал. Изјави Виеира.
Неговиот договор истекува на крајот на оваа сезона па се поверојатно е дека ќе биде најголемото име што заиграло во оваа Порториканска Лига.

Ајде ова ѓубре да го фрлите од тимот и ќе бидете топ.. иначе еве за кој тим станува збор..
http://en.wikipedia.org/wiki/Puerto_Rico_Islanders

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Манчини си го продолжува животот со оваа победа над Фулам.
Не е лош тренер, но некогаш претерува со дефанзивата, на 0-0 знае да чува резултат, а на располагање има многу силен играчки тим.
Манчини од толку напаѓачи игра со еден класичен напаѓач, и сега Сити финансиски се најаки и ќе носат уште али овој пак ќе игра исто со еден напаѓач другите ќе дремат, модерниот фудбал се игра офанзивно а не дефанзивно како што игра Манчини

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868

--- надополнето ---

А еве и 4-тиот гол
Карлос Тевез
Уште засилувања?! До кога ќе се лажите дека ќе бидите некој и нешто во Англија?

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
^Додека не им дојде Чак Норис:kesa:или пак Полат

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
Ај не ја тупи сеа.Се откажа од Интер,добро.Не мора да се бламираш сега пак.
Или нов фан на Сити си па..?
2-3 години сум фан на Манчестер Сити во Премиер Лигата, а од Интер што се откажав имав дебела причина.
Манчестер Сити е мојот единствен тим за кој ќе навивам во иднина.
А, Интер?
Интер е минато свршено време.

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
2-3 години сум фан на Манчестер Сити во Премиер Лигата, а од Интер што се откажав имав дебела причина.
Манчестер Сити е мојот единствен тим за кој ќе навивам во иднина.
А, Интер?
Интер е минато свршено време.
Сега бившиве пријатели што ти беа од интер ќе ти забранат и фудбал да гледаш па камоли да речиш фан сум на други клуб.. ц ц ц ц

В

Вори

Гостин
Ти се чудам на годините,искрено.
Извини на израз ама си тешка пи*ка!Тим се сака и бодри и во добро и во лошо.Си поминал лоши моменти со Интер,да!Ама лани што освоивте се што може да се освои?
Епа извини брате ама не може Интер секогаш да победува,или пак некоја друга екипа.

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
Ти се чудам на годините,искрено.
Извини на израз ама си тешка пи*ка!Тим се сака и бодри и во добро и во лошо.Си поминал лоши моменти со Интер,да!Ама лани што освоивте се што може да се освои?
Епа извини брате ама не може Интер секогаш да победува,или пак некоја друга екипа.
хехехех, а што треба да правам, да ги слушам изјавите на:
Бенитез: позитивна реакција!

Kajgana Shop

На врв Bottom