Фан Клуб: Манчестер Сити

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Глуп си, или тренираш!!! :violent1:
Зашто бе ? Па можеби човекот навива вистина за богаташиве...
Иначе он топик.... Честито победа, ама реално не ќе кандидирате за шампионска титула ни оваа година по се изгледа.. не е све во парите, умот ако го нема џабе е ...
Носење на 20 играчи во една сезона, потоа следната уште толку па да ги шутнете другите 20... кога уигрување? ...
Ама сепак имате имиња како поединци што ете ве вадат често со победиве :)
Не го сваќајте ова како навреда... толку од мене !

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Зашто бе ? Па можеби човекот навива вистина за богаташиве...
Иначе он топик.... Честито победа, ама реално не ќе кандидирате за шампионска титула ни оваа година по се изгледа.. не е све во парите, умот ако го нема џабе е ...
Носење на 20 играчи во една сезона, потоа следната уште толку па да ги шутнете другите 20... кога уигрување? ...
Ама сепак имате имиња како поединци што ете ве вадат често со победиве :)
Не го сваќајте ова како навреда... толку од мене !
За тоа we are the best му напишав така, инаку се сложувам со твојот пост.. на 2-3 утакмици ќе изигра некој добро, ќе земат некој бод и тоа е од Сити.. :kesa:

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
За тоа we are the best му напишав така, инаку се сложувам со твојот пост.. на 2-3 утакмици ќе изигра некој добро, ќе земат некој бод и тоа е од Сити.. :kesa:
Оваа сезона најмалку ќе бидат меѓу првите 4-ри екипи и учество во Лигата на Шампиони.
Но не е чудо ако до крајот на првенството се бораат за титулата. Нивните почетни неочекувани порази и нерешени резултати ги покрија со падот на Челзи кој реално оваа година е најголем фаворит за титулата во премиер лигата.
Од двата неочекувани порази на Челзи, еве се доближија Манчестер Јунајтед, Арсенал и Манчестер Сити.

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Златко оваа е само за форумот, во реалноста е нешто друго, ти си еден од ретките што ме познаваш заедно со vaskopandev, armin06, cu2nt, milanez, Iosonointerista, Chombe Manutd, завами останува по старо. А овде се откажав од фан клубот Интер поради вулгарностите на фановите на Интер кон другите фанови, никакви факти не прифаќаат, и најчесто ги банираа од фан клубот на Интер. Има многу самопрогласени експерти што пишуваат за фудбал, а јас само го гледам и фудбалот замене преставува споредна работа, како и за секој нормален.
А зашто почнав да пишувам на овој форум?
Прво: Има многу членови.
Второ: погодно место за препукување ( а тоа е најинтересниот дел од форумов).
Но, најчесто модератори се плачковци, кој многу на душа ги ставаат критиките за нивните клубови, па често поради некое мислење на член које се однесува за некој клуб или играч, тие тоа го разбираат лично и пишуваат вулгарности кон личноста што го пишала постот.
Јас имав едно поинакво мислење за фановите на Интер во фан клубот, но тие испадна најголеми плачковци и фанови кој најтешко прифатија некој да ги пореметува.
А самите заборавија како се однесуваа кон другите фан клубови.
Затоа оваа е мојата најголема провокација кон фановите на Интер во фан клубов.
А изгледа многу тешко им паднало, сепак ова мое откажување од Интер е виртуелно, а реалноста е друго.
Хахаха. Такви експерти на фанклуб Интер и на други имаш колку да сакаш само на крај што нивните проценки пропаѓаат во вода, кога читав неколку постови од Еден експерт фан на Интер како го величи Бенитко се чудев и не можев да се изначудам сега како се него го криви како се тој да е крив што екипата пропаѓа, Уште се чудам што беше толку крив Бенитез вчера што Интер изгуби од Летачките Магариња (Киево), вчера тоа не беше до Бенитез

--- надополнето ---

Глуп си, или тренираш!!! :violent1:
Остај го тренира .. а дечково секаде го има по фан клубовиве ќе стреси нешто и се губи

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
Хахаха. Такви експерти на фанклуб Интер и на други имаш колку да сакаш само на крај што нивните проценки пропаѓаат во вода, кога читав неколку постови од Еден експерт фан на Интер како го величи Бенитко се чудев и не можев да се изначудам сега како се него го криви како се тој да е крив што екипата пропаѓа, Уште се чудам што беше толку крив Бенитез вчера што Интер изгуби од Летачките Магариња (Киево), вчера тоа не беше до Бенитез

Еве еден фан клуб каде никој нема да те банира.

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458

Еве еден фан клуб каде никој нема да те банира.

Па јас не напишав нешто за да ме банира некој, а да да напишев на фан клуб Интер ќе ме банираа тоа е факт..

Член од
22 ноември 2010
Мислења
384
Поени од реакции
11
carcinja
balotelli zver
samo da ne se ponasa loso da ne mu davaat crveni kartoni i top e :)
a i da ne se povreduva i odlicen napad imame

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

Балотели стрелец на 2 гола против Салцбург.
Честито победа.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Па јас не напишав нешто за да ме банира некој, а да да напишев на фан клуб Интер ќе ме банираа тоа е факт..
Јас не знам што очекуваш да не те банираат????..кога дојде да пишуваш прв пат во фан клубот веднаш почна со провокации дека Интер вака дека Интер онака..па потоа го спомнуваш јувентус без врска во фан клубот после поразот од Милан и со тоа дополнително провоцираше и пишуваше како сте имале 29 скудета бла бла бла....

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
честито до ,,фановите,, на сити со среќа во ова не елитно такмичење

Kajgana Shop

На врв Bottom