Фан Клуб: Манчестер Сити

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Кој имбецил треба да си да форсираш *барса фудбал* и да напињаш по средина коа играш против екипа шо нема БЕКОВИ ..... Мислам ........ ГЕНИЈАЛНО ........

Овој шупак на интер тренер бил бе .....за у ВЛАРЗИМИ не е !
Изгледа затоа неможевте глава да кренете :pos2:

F

FuckYouAll

Гостин
Навивачите на Манчестер Шити се неверојатни, атмосферата беше жестока, стадионот ќе се запалеше. :pos:

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
Ф

Фил Ајви

Гостин
Знаев дека ќе бидат пред Јунајтед ама незнаев дека ова ќе се случи толку рано. :tv:

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.070
И Де јонг злато вреди. Хатем Бен Арфа без нога остана. т.е. без фудбал у наредни 6 +- месеци.

Зошто за тоа не се каже нешто, или не дур некои "фудбалери" кршат нозе на противници ќе се ќути, но ме интересира што ќе се збореше тука ако некој од Сити настрадаше така.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
И Де јонг злато вреди. Хатем Бен Арфа без нога остана. т.е. без фудбал у наредни 6 +- месеци.

Зошто за тоа не се каже нешто, или не дур некои "фудбалери" кршат нозе на противници ќе се ќути, но ме интересира што ќе се збореше тука ако некој од Сити настрадаше така.

Али и без репрезентација ! :)

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Stvarno DE JONG bil sranje od igrac .. ccc
Уште денес излезе информација дека преговара за нов договор, со што неговата плата од 80.000 фунти неделно ќе биде зголемена! Срце ме боли уште за Бен Арфа, овие договор нов на животново ќе му даваат!!!!! :kesa:
Само нека им трупаат долгови, кога ќе изгубат интерес арапиве и кога ќе си отидат, летнаа овие во општинска лига!

Kajgana Shop

На врв Bottom