Фан Клуб: Манчестер Сити

G

Gray Foxx

Гостин
Мислиш шампионот на Англија со 103 постигнати голови лани,со најдобриот стрелец минатата сезона Дрогба,и најдобриот асистент Лампард?
Со моментално првиот на табела во ПЛ?
Да,јас очекував дека ќе победи Челзи на гостински терен.
Клучниот збор! :D

B

boki10messi

Гостин
Мислиш шампионот на Англија со 103 постигнати голови лани,со најдобриот стрелец минатата сезона Дрогба,и најдобриот асистент Лампард?
Лани, минатата сезона, Лампард.
Првите две не значат ништо. Од лани до сега има разлика 12 месеца, а Лампард не го видов денеска, можда не гледам убаво.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Клучниот збор! :D
Лани, минатата сезона, Лампард.
Првите две не значат ништо. Од лани до сега има разлика 12 месеца, а Лампард не го видов денеска, можда не гледам убаво.
Не беше лани...туку пред 4 месеци.

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
А, некој да не очекуваше овој состав на Челзи да триумфира на ЦоМС???
Како и да е, честито победа на сите навивачи на МанСити, ако ги има, и на сите нас на кои ни се допаѓа Сити на Манчини.:)
site nie ustvari sme simpatizeri
navijaci se tie so se tamu i sto peat pesni za klubot
lampard? neli nekoi od vas od gomno podole go praat

--- надополнето ---

a i neli go brkavte site mansitifan od vasiot fan klub so barate tuka da pisite mislam nema logika ne svakajte kako provokaciha

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
Ima li City fanovi i ako ima me interesira od koga navivaat za niv?
a pak da ne bil ferguson da go napravi ova sea mancester so e ke imal fanovi mnogu?
ili pa berlusconi da go kupel milan
ili abramovic celzi
hofman hoffenheim?
i taka natamu
moze ti ova da mi go kazes?

ja ke ti kazam deka ke imale ama kako newcastle ili borusia dortmund
a moze i u vtora liga ke bile a moze i podolu od kaj znaes i ke imale samo lokalni fanovi

--- надополнето ---

na torino fc da ne mu se desela nesrekjata koga cel tim zaginal a site bile u italijanska reprezentacija moze sega ti ili nekoe tvoe drugarce ke navijavte za torino od kaj znaes

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
a pak da ne bil ferguson da go napravi ova sea mancester so e ke imal fanovi mnogu?
ili pa berlusconi da go kupel milan
ili abramovic celzi
hofman hoffenheim?
i taka natamu
moze ti ova da mi go kazes?

ja ke ti kazam deka ke imale ama kako newcastle ili borusia dortmund
a moze i u vtora liga ke bile a moze i podolu od kaj znaes i ke imale samo lokalni fanovi

--- надополнето ---

na torino fc da ne mu se desela nesrekjata koga cel tim zaginal a site bile u italijanska reprezentacija moze sega ti ili nekoe tvoe drugarce ke navijavte za torino od kaj znaes
Фергусон во 1986-та немаше 500 милиони евра на располагање.

Ако збориме така, да не се случеше несреќата 1958, Реал Мадрид немаше сега да има 9 титули. :icon_mrgr

Ф

Фил Ајви

Гостин
Не иде баш најсјано со Забалета, едвај се справува со Красиќ, според мене подобро Милнер да игра на таа позиција.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.056
Поени од реакции
45.795
Maнчини и неговиот напаѓачки фудбал. :tv:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Кој имбецил треба да си да форсираш *барса фудбал* и да напињаш по средина коа играш против екипа шо нема БЕКОВИ ..... Мислам ........ ГЕНИЈАЛНО ........

Овој шупак на интер тренер бил бе .....за у ВЛАРЗИМИ не е !

Kajgana Shop

На врв Bottom