[FONT="]Стручниот[/FONT][FONT="] труд[/FONT][FONT="] треба[/FONT][FONT="] да[/FONT][FONT="] се [/FONT][FONT="] изготви[/FONT][FONT="] според[/FONT][FONT="] следните [/FONT][FONT="]технички[/FONT][FONT="] упатства[/FONT][FONT="]: [/FONT][FONT="]обем[/FONT][FONT="] од[/FONT][FONT="] 15[/FONT][FONT="]-[/FONT][FONT="]2[/FONT][FONT="]0 [/FONT][FONT="]страници[/FONT][FONT="], [/FONT][FONT="]фонт[/FONT][FONT="] Macedonian[/FONT][FONT="] Tms [/FONT][FONT="]12, [/FONT][FONT="]маргини[/FONT][FONT="] 2,5 ([/FONT][FONT="]од[/FONT][FONT="] сите [/FONT][FONT="]страни[/FONT][FONT="]), [/FONT][FONT="]проред[/FONT][FONT="] единечен[/FONT][FONT="]. [/FONT]Дали некој знае дали фонтот за стручен труд/семинарска по Маркетинг мора да биде 12?
hmm i ja mislam deka so Tms treba....a koa e krajniot rok? utre ? i kazete mi u kolku saat treba ...kazala li neso?Го имам упатството.
Проблемот е во тоа што со графикони и табели стручниот труд може да ми биде и 30 страни
И мислам дека не мора да се пишува со Macedonian Tms, тоа е застарена технологија
abe mislam od 8 otvaraat... a so slusnav neso za toa demek ako sme padnale ne vazi seminarskava ...toa znaci uospte da ne i ja nosam ili?Баш ме интересира како ќе оцени дека фонтот е Mac Tms??? Јас мислам дека доволно е фонтот да биде кириличен. А крајниот рок е утре до 10 саат. Знае некој кога отвараат Либро, Зоки... И дали треба и анкетните листови да се укоричат или ќе биде доволно да бидат сместени во папка?
pa ja padnav na vtor:nesum: znaci mi vazi za na ispit aj ke i ja odnesam pa ako me istepa so da praam sea:pos2:btw fala mnoguАко падниш на трет и ако сакаш да полагаш дополнителен трет колоквиум тогаш не ти важи семинарската и без разлика на резултатите од претходните колоквиуми полагаш за шестка. А мислам дека за на испит важи.
Анкетните листови не мора да бидат укоричени.Мислам дека треба да и спомниш, да и кажиш дека си однесол семинарска, ама не знам до кога важи. И јас се надевам дека ќе завршам се на време и дека Зоки и Либро отвараат порано. Инаку после десет нема шанси да прими семинарска. Дали некој знае дали анкетните листови треба да бидат укоричени, или само треба да се стават во папка.
Ne veruvaj vo se sto ke slusnisдали на 31-ви ќе пуштале списоци на предавања како што кружат муабети, и кога ќе почне земање потписи за прва година? слушнав дека на 2-ри ќе требало да се земаат...