28 поени од колку можни?од тие листови се паѓаа прашања и ако се одгореа точно можеше да се добијат 28 поени
Ако не се лажам вкупно се 100 поени, така да со 28 поени не правиш ништо.28 поени од колку можни?
епа нека ни е на здравје.. го папавме... и тоа дебело...Од сигурни извори, МЕНАЏМЕНТ треба да се учи и петта глава. :helou::pusk:
Па еден од триковите му е исто прашање да го има во еден тест од два до четири пати Па ако го знаеш добро ќе поминеш, ама ако не го знаеш, е тогаш ќе го окркаш добро. Инаку сигурен сум дека ги има некаде прашањата што ги поставува, ги имаа едни другари, ама не можам да ги најдам сеаепа нека ни е на здравје.. го папавме... и тоа дебело...
ffs не знам какви прашања би поставил... дај некој од постарите нека отвори учебник и нека се сети што прашања паѓаја на повеќекратниот и нека ги напиши тука... да знаеме од прилика што трикови има ...
Прва година си?ни ги кажаа датумите за колоквиумов, ме фати страв. особено сметководство. може некој од поискусниве да каже што дава, што треба да се учи итн... вика требало да се учат 100икусур страни, а има предадено 30инешо. најтрагично е што не сфаќам баш (прв пат слушам за 99% од работине). ама ме теши што иам чуено дека не било нешо којзнае колку тешко, или се лажам ?!
Може бе брат, зашто да не може, само што нема да ти водат редовност (ако некој ја глеа, ама никој не ја глеа)Се запишав вонредно.
Дали ке може да присуствувам (кога ке бидам слободен) на предавањата?
Денес бев и се запишав на листот како присутен.
Еве денес професорот рече дека ќе ни дадел можност и ние - ВОНРЕДНИТЕ да полагаме преку колоквиуми.Може бе брат, зашто да не може, само што нема да ти водат редовност (ако некој ја глеа, ама никој не ја глеа)
Само како што знам некои професори не дозволуваат на вонредните да полагаат колоквиуми, ама тоа не е во прва година.