Поскапен животот на луѓето единствено исполнување на новата влада

• Креатор на темата Креатор на темата multy five
  • Време на започнување Време на започнување
Abe od vakvi patrioti kako vas drzavava ni e do ova dereze. Ne oti komujnarite bile i ce bidat na vlast oti ko bea komujnarite ti i tvoite mozea da ja setaat cela evropa i posiroko samo so pasos a sega vo bugarija ne mozite da pojdi te ej. I ne znam koj e zadoen so plava krv ce si se doi i ponatamu. A vie koi sve zadoeni so predavnicka krv ve zalam uste samo dve godini i ce ve nema. A za toa koj se raduva na ovaa kasa vo koja ja donesovte vie vmrovcite ne znam. A i ako ne ja vnesevte makedonija vo propast nikoj nemase da vi reci zosto makedonija odi napred tuku ve kritikuvaat zosto makedonija odi nazad. A se nadevam deka ce pocustvuvate na vasa koza kako i golem broj na makedonci sto znaci siromastija i da se nema pari za leb cija cena momentalno e 30 denari. A za drugo da ne pravam muabet.:drk:
Nemoj ti da zboris za siromastija BLJUVOTINO NIEDNA!Uste li sakate da ja cicate krvta na ovoj narod,neli vi bese dosta!!!!!!!!!! Imate li malku svest!!!??? Prenesi mu na drugarcinjata od stabot od koj sto pisuvas!

Да, да. Владата е крива што летово пржевме јајца на бетон. Или можда што не падна капка дожд.

Аllmighty Владо, запри го глобалното затоплување!

*нека не ве лажат преварантите*

Само да може ова да го разберат и остантите КПМ истомисленици, ама некако не им влегува в глава - ако ако времето работи за нас се помалку има корисници на “борачки“ пензии, идат млади што разбираат е тоа е тоа што ве боли “плави другари“

spored ovie od SDS vladata e kriva za se! pa kako smeela da dozvoli tolku visoki temperaturi da ima!? trebale so gospod da se dogovorat!

abe aj ovie muabeti se epten bos. tie prikasni se za mali deca!! ovie od sds mislat deka nie paseme treva (poso vladata e kriva so naftata e skapa pa ne mozeme da pieme) i deka sve sme debili i ne mozeme da razmislime deka gruevski NE E GOSPOD!!! ako sekerinka ne svatila toa te molam kazi i da ne se bruka na televizija!!

Абе господ е виновен за "се",можеби секој има по малку вина ама СДСМ и ВМРО со нивните сателити,се најмалку виновни за несреќата која не снајде.

Пак почнаа да работат партиските штабови . Вие комуњарите видете размислувајте како ќе преживеете уште 3 години(минимум) без крадење . 50 години бевте на власт и ништо не сторивте затоа престани да досадуваш со глупи теми .

Доста ќе му биди и невладина организација ако станат на тоа цицачите од сдс.

Abe od vakvi patrioti kako vas drzavava ni e do ova dereze. Ne oti komujnarite bile i ce bidat na vlast oti ko bea komujnarite ti i tvoite mozea da ja setaat cela evropa i posiroko samo so pasos a sega vo bugarija ne mozite da pojdi te ej. I ne znam koj e zadoen so plava krv ce si se doi i ponatamu. A vie koi sve zadoeni so predavnicka krv ve zalam uste samo dve godini i ce ve nema. A za toa koj se raduva na ovaa kasa vo koja ja donesovte vie vmrovcite ne znam. A i ako ne ja vnesevte makedonija vo propast nikoj nemase da vi reci zosto makedonija odi napred tuku ve kritikuvaat zosto makedonija odi nazad. A se nadevam deka ce pocustvuvate na vasa koza kako i golem broj na makedonci sto znaci siromastija i da se nema pari za leb cija cena momentalno e 30 denari. A za drugo da ne pravam muabet.:drk:

Еј,абе ти да не си закочен во мозокот?Да не си грешка нешто,да не се збуни случајно,а?Ова твоево не ќе да е плаво млеко,изгледа спермата била плава.:tapp:

Грујо ги буткаше облаците.
Ја го видов.
За да не врне.
Памтам.
Памтам.
Шеќеринска ќе не избави. Само дајте и власт.

Абе Владава не е крива за сушата и за поскапувањето, но не и смета да си ги присвои заслугите за повисоките откупни цени на земјоделските производи и да почне со правење реклами за тоа.

Слушајте паметни едни нее само до тоа што имаше суша ова лето туку е до тоа што неспособни ни ја водат државава. И друго ниту груевски е госпот нити пак тој може нешто добро да направи за оваа држава затоа што е неспособен за ништо. А низ моите вени тече плава комунистичка крв и сум горд на тоа затоа што кога комунистите се на власт овој народ нее гладен нее страден нее во војна и е блиску до нато и еу . А кога овие предавнициве бугарски се на власт и господ е против нас па ни го зема и она основното а тоа е лебот . Затоа заедно да се здружиме за да го отстраниме ова зло од нашата држава.

Слушајте паметни едни нее само до тоа што имаше суша ова лето туку е до тоа што неспособни ни ја водат државава. И друго ниту груевски е госпот нити пак тој може нешто добро да направи за оваа држава затоа што е неспособен за ништо. А низ моите вени тече плава комунистичка крв и сум горд на тоа затоа што кога комунистите се на власт овој народ нее гладен нее страден нее во војна и е блиску до нато и еу . А кога овие предавнициве бугарски се на власт и господ е против нас па ни го зема и она основното а тоа е лебот . Затоа заедно да се здружиме за да го отстраниме ова зло од нашата држава.

Ха ха ха ха...одамна се немам вака смеено...ти другарче да си го фатиш под рака онај ментално заболенион кловн ( Слободан Угриноски ) и заедно да си се пријавите за терапија во специјалната установа во Демир Капија...ама не верувам и таму да ве излечат...нема такви лекови и доктори кои лечат ваква болест

:hahi::hahi:од кога комунизмот и господ иделе рака под рака?:hahi::hahi:

:pos2::pos2::pos2:
:baeh::baeh::baeh::baeh:
:pop::pop::pop:
:olee:
:pos::pos::pos::pos:
ODI LECI SE!!!!!
Lele stvarno umiram od smea!!!!!!!!!!!!!!

:pos2: :pos2: :pos2:
Ијас прво се скинав од смеа, ама после седнав и го потажив чоеков оти стварно не е арен, се познава :uvo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom