Поскапен животот на луѓето единствено исполнување на новата влада

• Креатор на темата Креатор на темата multy five
  • Време на започнување Време на започнување
ЛООООООЛ!
мислам ова е катастрофа.. низ мене тече плава комунистичка крв!
па мислам да го ставиме мулти фајф под заштитата на државата оти ТАКВИТЕ УМРЕА!
да не биди како приказната со диносаурусите ваквите луѓе се за респект и за заштита оти НЕМА! :)

за тие со неограничени мозоци: постов е иронија

За поскапувањето најмалку можеме да ја обвинуваме оваа влада затоа што тоа е на глобално ниво не се они виновни шо нафтата секој ден се покачува шо нема доволно жито оваа година и слично но може барем малку ова да го ублажи со интервенции од вишокот на пари сега шо ќе ги добиат од даноците.

.......... или од рекламите што ги правеа
Тоа ти е ем реклама ем задоволен народ

.......... или од рекламите што ги правеа
Тоа ти е ем реклама ем задоволен народ
Da be, mameto negovo,kakko smeel da gi brka oblacite..........ah,Grujp,Grujo.
Ah koga bese SDSM KOOOOOLKU dobro bese............

Слушајте паметни едни нее само до тоа што имаше суша ова лето туку е до тоа што неспособни ни ја водат државава. И друго ниту груевски е госпот нити пак тој може нешто добро да направи за оваа држава затоа што е неспособен за ништо. А низ моите вени тече плава комунистичка крв и сум горд на тоа затоа што кога комунистите се на власт овој народ нее гладен нее страден нее во војна и е блиску до нато и еу . А кога овие предавнициве бугарски се на власт и господ е против нас па ни го зема и она основното а тоа е лебот . Затоа заедно да се здружиме за да го отстраниме ова зло од нашата држава.
Сум чул за партиски војници ама ти комплексен си паднал во доместос кога си бил мал....
Плава крв..па комунистичка....ццц..партиски далтонизам.....
А она за Господ и Комунизмот...Маркс се превртува во гроб...
Крстоносна војна со срп и чекан...закон е....

Сум чул за партиски војници ама ти комплексен си паднал во доместос кога си бил мал....
Плава крв..па комунистичка....ццц..партиски далтонизам.....
А она за Господ и Комунизмот...Маркс се превртува во гроб...
Крстоносна војна со срп и чекан...закон е....

Модра крв, како знаметео СеДеСе-офско.

Инаку господ се пишува со д н крај, не со т.

Малиот е дименто.

Закон.

Ова треба да иде у најсеир.

E ako mislite deka jas ne sum vo pravo semete procitajte vest i ce vidite sto see e poskapeno vo nasava kutra drzavicka makedonija. I zgora na se sto pravi grujo za da go spreci toa. E nie komunistite sme realni i gi obvinuvame site sto se protiv nasava drzava. A ce praj me muabet po dve god.

Крелево е закон, неписмен.

Напишано од multy five
И усте еднас не ме нарекувајте ни комуниста ни сдсм затоа сто не сум....
А низ моите вени тече плава комунистичка крв
Словенска антитеза:
Дал е вирус..дал е спам..
Не ни вирус не ни спам...
Туку мозок од еден грам...

кого анализирале словенците
кој е словенец
мислиш
славјани
или не ти се совпаѓа во ритам

Мислам дека е глупо некој што размислува спротивно од оваа влада, одма да се нарекува комуњар или слично, овде сне да си го кажуваме нашето мислење, да се сложуваме или побиваме, и многу е глупо да делиме етикети и да се вреѓаме.

Остајте ги на страна етикетите и отворете ги очите, едно е да се надеваме и очекуваме, а друго е што добиваме, сега моментално не добиваме ништо.

Интересно е како ке им се објаснат поскапувањата на просечниот македонски народ, и дали тие се спремни да сфатат дека овие поскапувања се во глобални рамки и дали тие поскапувања би можеле да се намалат или скроз изолираат

кого анализирале словенците
кој е словенец
мислиш
славјани
или не ти се совпаѓа во ритам
Словенска антитеза е стилска поетска фигура...алооо

Ај честито...на офтопико

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom