GTA IV

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Еј дечки денеска пробав да ја инсталирам играта на компјутерот на брат ... се беше ок се додека не го ставив пачот 1.0.7.0 мислам дека е последен ... и ми бара сериал кеј ... првиот пат ја средив со серијалот овојпат ме зеза ... Излелз има ?? Некој плус пач кој ви успеал ????

Благодарам однапред

Ти треба крак за соодветниот Пач. Јас имав сличен проблем, но со крак за истиот пач се среди.

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Да прашам некој што веќе ја има ГТА4
ја даунлоадирам моментално од замунда Razor1911
исправна ли е ? и после инсталацијата ако може да ми дадете некои инструкции како да ја оклучам гледам има многу проблеми со неа.
и ќе можам ли да ја играм на
Nvidia Geforce GT320M 1gb
Intel core2duo 2.2ghz
4 gb ram
Благодарам многу

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Да прашам некој што веќе ја има ГТА4
ја даунлоадирам моментално од замунда Razor1911
исправна ли е ? и после инсталацијата ако може да ми дадете некои инструкции како да ја оклучам гледам има многу проблеми со неа.
и ќе можам ли да ја играм на
Nvidia Geforce GT320M 1gb
Intel core2duo 2.2ghz
4 gb ram
Благодарам многу
И јас ја симнаа таа и супер е........инаку за инсталација имаш дадено добар опис чекор по чекор у readme фајло.....ако заглавеш пиши....
а за играње можеш да ја играш.

Silvio

Strength And Honor
Член од
21 јануари 2009
Мислења
311
Поени од реакции
167
Multiplayer

Објаснување ако може што ми треба за да можам мултиплеер да ја играм. Дали крак или нешто слично....

Член од
22 мај 2008
Мислења
700
Поени од реакции
25
Ми треба помош. Ја инсталирав играта ставив крак и кога ја стартувам ми излегува дос програмот за да стартува играта и веднаш ми излегува прозорец во кој пишува GTA IV FATAL ERROR: RMN40. Што може да е проблемот?

A

Auditore

Гостин
Ми треба помош. Ја инсталирав играта ставив крак и кога ја стартувам ми излегува дос програмот за да стартува играта и веднаш ми излегува прозорец во кој пишува GTA IV FATAL ERROR: RMN40. Што може да е проблемот?
Ти треба сервис пак 3 и gfwlivesetupmin <- пиши на гугл даунлоад и симни го и инсталирај.

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Еве се решив после 4-5 месеци од официјалното излагање на ЕФЛС да ја стартам играва дури вечерва.
Па барам совет сеа за со која варијанта е подобро да се започне, моторџискава или гејскава :)

знам дека ова се длц-а но можеле малце да ја видео-изменат... графичкиот сетинг е 1038 макс што може да се постигне?

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.024
Поени од реакции
645
Еве се решив после 4-5 месеци од официјалното излагање на ЕФЛС да ја стартам играва дури вечерва.
Па барам совет сеа за со која варијанта е подобро да се започне, моторџискава или гејскава :)
На gta forums, еднаш прочитав дека подобро е прво да се почне приказната со Џони ( моторџиската) па со Луиз Лопез.... Како и да е и двете се доста добри , и објаснуваат некои работи од ГТА 4, ( целата таа ситуација со дијамантите е доста интересна :))

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072

знам дека ова се длц-а но можеле малце да ја видео-изменат... графичкиот сетинг е 1038 макс што може да се постигне?
Доста интересни се и двете. Само премногу се кратки за вкупна големина од 17гб.

Иначе во однос на графика на гта форумот викаа демек Гејската имала мале боље графика, демек излегла подоцна итн итн.
У главно добри се. Според ВРЕМЕТО на дејствијата подобро почни ја Бајкерскава. Па после и Гејската(иначе оваа има многу поише работи и боље е за разлика од обичната и бајкерскава).

p.s. Гејскава ја минав 100% без читс(лесна е, јбг). БОнус никаков нема. Можеш да купуеш оружја без лимит, но кога ќе правиш Сејв и ќе го лоадираш лимитот си е нормален, снемува тоа шо си го купил. BullShits.

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
На gta forums, еднаш прочитав дека подобро е прво да се почне приказната со Џони ( моторџиската) па со Луиз Лопез.... Како и да е и двете се доста добри , и објаснуваат некои работи од ГТА 4, ( целата таа ситуација со дијамантите е доста интересна :))
Доста интересни се и двете. Само премногу се кратки за вкупна големина од 17гб.

Иначе во однос на графика на гта форумот викаа демек Гејската имала мале боље графика, демек излегла подоцна итн итн.
У главно добри се. Според ВРЕМЕТО на дејствијата подобро почни ја Бајкерскава. Па после и Гејската(иначе оваа има многу поише работи и боље е за разлика од обичната и бајкерскава).

p.s. Гејскава ја минав 100% без читс(лесна е, јбг). БОнус никаков нема. Можеш да купуеш оружја без лимит, но кога ќе правиш Сејв и ќе го лоадираш лимитот си е нормален, снемува тоа шо си го купил. BullShits.
Ве прашувам затоа што кога започнав и со двете на стартот го видов Нико и меѓусебно поврзани кадри, па затоа да не има некоја поврзаност со овие и минатите карактери па да е препорачливо да се започне скрос од почеток на приказната(а ко што ми изгледа приказната во ЛЕД прва се развива).

Дали кога ќе се постави све на хај 1038 мб. е макс. зафатнина?
не го разбрав овој дел... го снемува тоа што си го купил со шифри? бидејќи која е логиката да го снемува и она кое сум го купил со "чесни" пари :)

п.с. ај помогнете уште за радиово како да се среди, напраив плејлиста во документс/рокстар гејмс, но истите станици се вртат дур возам, како да ја најдам мојата фрекфенција?

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Ве прашувам затоа што кога започнав и со двете на стартот го видов Нико и меѓусебно поврзани кадри, па затоа да не има некоја поврзаност со овие и минатите карактери па да е препорачливо да се започне скрос од почеток на приказната(а ко што ми изгледа приказната во ЛЕД прва се развива).

Дали кога ќе се постави све на хај 1038 мб. е макс. зафатнина?
не го разбрав овој дел... го снемува тоа што си го купил со шифри? бидејќи која е логиката да го снемува и она кое сум го купил со "чесни" пари :)

п.с. ај помогнете уште за радиово како да се среди, напраив плејлиста во документс/рокстар гејмс, но истите станици се вртат дур возам, како да ја најдам мојата фрекфенција?
Ako имаш VGA со 1гб меморија, мислам дека 1038 е максимална зафатнина. Ако на тоа мислиш.

Од тоа со оружјата мислев на следниот начин. Сум заборавил да допишам. Максимално со АК-47 или М4А1 можеш да имаш да речеме 570/30(престанато и во шаржер колку имаш).
со 100% можеш тоа 570 да го напраиш и 10000, но кога ќе правиш Сефв, па лоад ќе се врати тоа на 570. Не е битно дали со шифри или со ЧЕСНИ пари. Тоа е БАГ некој, кој се надевам може да се среди.

Радиото на кое можеш да слушаш твои песни е Indipendence FM(нешо вака беше), но пред тоа мораш во опции, па во Аудио да идеш Скан.
И потоа можеш да си слушаш она што си го ставил.

Ако треба уште нешто, прашај. Ќе се обидам/е да ти помогнеме.

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Ako имаш VGA со 1гб меморија, мислам дека 1038 е максимална зафатнина. Ако на тоа мислиш.

Од тоа со оружјата мислев на следниот начин. Сум заборавил да допишам. Максимално со АК-47 или М4А1 можеш да имаш да речеме 570/30(престанато и во шаржер колку имаш).
со 100% можеш тоа 570 да го напраиш и 10000, но кога ќе правиш Сефв, па лоад ќе се врати тоа на 570. Не е битно дали со шифри или со ЧЕСНИ пари. Тоа е БАГ некој, кој се надевам може да се среди.

Радиото на кое можеш да слушаш твои песни е Indipendence FM(нешо вака беше), но пред тоа мораш во опции, па во Аудио да идеш Скан.
И потоа можеш да си слушаш она што си го ставил.

Ако треба уште нешто, прашај. Ќе се обидам/е да ти помогнеме.
Епа да, на 1680x1050 е макс 1гб.
Ти си зборел за муницијата, јас па помислив дека се што ти е купено со читови, ти се губи коа ќе се сејфне.
не е голем недостиг, иако на секое лоадирање ќе треба да се појачува автоматот.

го средив ова со радиово, на таа станица е(Индипенденс).
фала, сепак по прв пут играм ГТА на пц, отсекогаш сум ги мавал на конзола :)

еве го и најинтересниот кепчр засеа :tv:

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.024
Поени од реакции
645
Што мислитe каде ќе се одвива дејството во наредната ГТА?. Ја мислам ќе биде во Vice City, сигурно имате приметено дека во 4 па и во Епизодиве се спомнува неколку пати..... Имам читано дека може е и еден вид на порака од Рокстар :).

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Што мислитe каде ќе се одвива дејството во наредната ГТА?. Ја мислам ќе биде во Vice City, сигурно имате приметено дека во 4 па и во Епизодиве се спомнува неколку пати..... Имам читано дека може е и еден вид на порака од Рокстар :).
Па да, на форумот на ГТА, се збори дека Vice City ќе биде следна дестинација. Се збори демек и Packie McReary иде во Vice City кога се појавуваат кредитите од TBoGT, кога завршува играта.
Официјално ништо нема, како за локацијата, така и за играта. Ја би више San Andreas. Сакам да има планини, автопатишта. Поинтересно е така

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.024
Поени од реакции
645
Па да, на форумот на ГТА, се збори дека Vice City ќе биде следна дестинација. Се збори демек и Packie McReary иде во Vice City кога се појавуваат кредитите од TBoGT, кога завршува играта.
Официјално ништо нема, како за локацијата, така и за играта. Ја би више San Andreas. Сакам да има планини, автопатишта. Поинтересно е така
Не сум го видел тоа со Packie, али ок кај и да е дејството супер ќе биде направена играта сигурен сум. По мене досега 4-та имаше најдобра графика,гејмплеј, San Andreas ја имаше најдобрата приказна, а Vice City најдобриот протагонист и најдобрата атмосфера :).

Kajgana Shop

На врв Bottom