GTA IV

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Има за ова една финта да напраиш User на Games for Windows Live и мислам дека нема да има проблем со кракување,а иначе ја имам модирано играва и топ е ама сеа си го чекам новото пц и ќе плешем со модови,иначе очекуем i5 2.66GHz, nVIDIA GTS450, 4GB RAM, 1024GB HDD

Има за ова една финта да напраиш User на Games for Windows Live и мислам дека нема да има проблем со кракување,а иначе ја имам модирано играва и топ е ама сеа си го чекам новото пц и ќе плешем со модови,иначе очекуем i5 2.66GHz, nVIDIA GTS450, 4GB RAM, 1024GB HDD

Добра конфигурација, која ќе држи барем уште во наредните 4-5 год...иначе колку пари зш и ја сакам нов пц да зиам ?

Имам проблем со играва... Имав XP одеше супер на High setings, сега ставив 7 кочи неверојатно!. Неможе да се игра ни на medium ни на low!. Дали е до оперативниот систем?.

Имам проблем со играва... Имав XP одеше супер на High setings, сега ставив 7 кочи неверојатно!. Неможе да се игра ни на medium ни на low!. Дали е до оперативниот систем?.
А имаш инсталирано дравјерите за графичката? ( не тоа што иде default со windows)

А имаш инсталирано дравјерите за графичката? ( не тоа што иде default со windows)

Ги имам инсталирано., Еве на пример , Medal of Honor новата ја играм на High не сецка ич.. Незнам зошто така се прави на ГТА ( а баш ми е мака дека е супер игра!).

Ги имам инсталирано., Еве на пример , Medal of Honor новата ја играм на High не сецка ич.. Незнам зошто така се прави на ГТА ( а баш ми е мака дека е супер игра!).
A која верзија од кракот користиш?

Ако може некој да ми каже како се инсталираат пачовите? И некој ако симнувал да знае некој што работи, да не симнувам за џабе, ако сака некој по пп да ми прате. :)

Нема таскменаџер виндоус 7?Стисни CTRL+ALT+DELETE и потоа Processes и terminate program на програмата која го искористува процесорот најмногу.Пробај исклучи антивирусот.Извини во погорниот пост погрешка сум напишал таскбар наместо таск менаџер во брзање.:smir:

Да,да направи disable на антивирусот,пробај исто со compatiblity мод, одиш десен клик на иконата од играта -> Properties -> Compatibility,потоа означи го "Run this program in compatibility mode for:" одбери некои од опциите за Windows XP (на пример со Service Pack 3),додека си на истиот таб означи ги и "Disable visual theme" и "Disable desktop composition".

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom