GTA IV

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
kolku gb e vkupno igrata i kolku gb i e ram
На пц треба да имаш минимум 2 гб рам и играта е 13 гб на замунда плус инсталација бара да имаш 16 гб слободни.

зошто ми сецка??? сецка и на high и на low. :kesa:

EDIT: симнувам пач.

Средив работа.. се помачив малку со инсталирање пач и крак, но можам да играм сега. :vozbud:

Некој доволно љубезен да ми објасни како да инсталирам нови автомобили на гта?
симнав Spark IV и таму од играта едитирам vehicles.img , пример менувам таксито со bmw но на играта пак си е старото такси?

Некој доволно љубезен да ми објасни како да инсталирам нови автомобили на гта?
симнав Spark IV и таму од играта едитирам vehicles.img , пример менувам таксито со bmw но на играта пак си е старото такси?

Ќе отвориш со Спаркот Vehicles.img.
Тоа се напѓа во Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\pc\models\cdimages

Тука ќе ја ставиш колата која сакаш да ја смениш со import/sentinel.wtf и sentinel.wtd ако сакаш да ја смениш колата која се вика sentinel(пример) и ако е скин кој сакаш да го ставиш.
После правиш Safe и можеш да ја пуштиш играта. Ако е скинот во ред играта ќе си биде нормална.
Мене ми се има случено да сменам кола и да ја видам како поминува, но кога ќе посакам да ја возам, ми се гасела играта.

Ќе отвориш со Спаркот Vehicles.img.
Тоа се напѓа во Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\pc\models\cdimages

Тука ќе ја ставиш колата која сакаш да ја смениш со import/sentinel.wtf и sentinel.wtd ако сакаш да ја смениш колата која се вика sentinel(пример) и ако е скин кој сакаш да го ставиш.
После правиш Safe и можеш да ја пуштиш играта. Ако е скинот во ред играта ќе си биде нормална.
Мене ми се има случено да сменам кола и да ја видам како поминува, но кога ќе посакам да ја возам, ми се гасела играта.
Па и јас точно правам така но некако не ми е успешно. Автомобилите од каде ги симнуваш?
Јас симнав од gtainside ...

Па и јас точно правам така но некако не ми е успешно. Автомобилите од каде ги симнуваш?

Мора прво импорт на двата фајла нели, текстурата и моделот да направиш. После ќе ги побараш во листата и ќе ти светат сино. Ќе стиснеш Save, мора да стиснеш Save... И ете ти ги во играта, не е ништо тешко.

Од таму симнувам најчесто, ако ми фати некој скин око.

Мора прво импорт на двата фајла нели, текстурата и моделот да направиш. После ќе ги побараш во листата и ќе ти светат сино. Ќе стиснеш Save, мора да стиснеш Save... И ете ти ги во играта, не е ништо тешко.
Значи знам како се прави. Навика ми е пред да прашам нешто убаво да истражам низ нет. Гледав видеа , читав и сите викаат исто. Го правам така но не се појавуваат автомобилите.
Ќе пробам да симнам понов крак имам 1.0.3 можеби е од тоа.

Имам проблем.
Ја инсталирав играта и сеа иам на позадина икона од играта и она social club.
Кога идам на играта од иконата ми се покаже едно прозорче Grand Theft Auto - Activation, кликам Next, и сеа ми вика да внесам сериал, а под него има едно unlock request code.. Јас проверив и нема никаков сериал на двете цедиња кои ги маунтирав со даемон.
А кога идам на Rocktar Games Social Club ми вика нешо дека неам јузер и тоа не може да се укл.
Помош некој? Итно е.

Имам проблем.
Ја инсталирав играта и сеа иам на позадина икона од играта и она social club.
Кога идам на играта од иконата ми се покаже едно прозорче Grand Theft Auto - Activation, кликам Next, и сеа ми вика да внесам сериал, а под него има едно unlock request code.. Јас проверив и нема никаков сериал на двете цедиња кои ги маунтирав со даемон.
А кога идам на Rocktar Games Social Club ми вика нешо дека неам јузер и тоа не може да се укл.
Помош некој? Итно е.
А крак стави ли?

А крак стави ли?

Крак имаше од него има ама изгледа не работи. А има врска шо сум на 7?
И за крак ако знаеш да ми пратеш по пп. Глеав сеа на јутуб симнав еден ама пак истото е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom