Ернесто ЧЕ Гевара
Hasta La Victoria Siempre
- Член од
- 21 јуни 2010
- Мислења
- 14.710
- Поени од реакции
- 22.849
Него, за утре ќе ви отсуствуваат некои подобри играчи, или слободно да ве пишам 1?
Бишчан и најверојатно Врсаљко.Бишчан црвен доби со Виљареал,Врсаљко во купот пред 5 дена му ебаа мамата.[video=youtube;ngU1ZXiI90o]
Него, за утре ќе ви отсуствуваат некои подобри играчи, или слободно да ве пишам 1?
Море, ти ќор си или што ти е проблемов?? Ти реков ја што го стаев клипот, не некој трет. Ај гледам не ти е арно, па ќе ти помогнем.^^ Абе не се заглавувај повеќе во го*на, смешно е... и јас ќе земам ќе снимам некоја групна тепачка и ќе напишам наслов, тепани Абре-Убре во Македонска Каменица Тој што снимал е сигурно член на БББ и нормално дека ќе напише навивачи, сигурно нема да напише Тепани ВИП Гости од Солун :wink:
Од тие што се активни на трибина 95 % и повеќе бојкотираат.Само по некој од постара гарда не бојкотираат и тие некакво навивање водат колку толку.Воџи на семкари......Иначе што мислиш ти не можат и семкарите да пеат?На такво ладно време што ќе правиш,скокај и пеј......................Некаде пишуваше навивачи на ПАОК, а некаде ВИП гости од Солун... кој како прочитал :wink:
П.С. Иначе, БББ не се во бојкот?- оти слушам песна на Максимир... :raz:
Ми смо Цигани најјачи смо најјачи
Dobar kompleks ti nabijale tie cigante more, cim na sekoja utakmica gi slusis, a moze i na son ti idme!?Некаде пишуваше навивачи на ПАОК, а некаде ВИП гости од Солун... кој како прочитал :wink:
П.С. Иначе, БББ не се во бојкот?- оти слушам песна на Максимир... :raz:
Ми смо Цигани најјачи смо најјачи
Па во прво уште некоја шанса да пропуштеа. Се изнпаормашија сите по ред и во второ дојде казнатаОд тие што се активни на трибина 95 % и повеќе бојкотираат.Само по некој од постара гарда не бојкотираат и тие некакво навивање водат колку толку.Воџи на семкари......Иначе што мислиш ти не можат и семкарите да пеат?На такво ладно време што ќе правиш,скокај и пеј......................
Иначе утакмицата не можев да ја гледам премногу,пратев само како иде разултатот.....Знаев дека ќе изгубат,се во мене ми викаше 0-1,0-1 од почетокот на утакмицата.И за жал повторно кога ми се јавува тоа чувство сум во право......Не можам да кажам каква била играта бидејќи многу малку гледав,али то је то....