Фан Клуб: Динамо Загреб

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.710
Поени од реакции
22.849

Него, за утре ќе ви отсуствуваат некои подобри играчи, или слободно да ве пишам 1?

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
[video=youtube;ngU1ZXiI90o]
Него, за утре ќе ви отсуствуваат некои подобри играчи, или слободно да ве пишам 1?
Бишчан и најверојатно Врсаљко.Бишчан црвен доби со Виљареал,Врсаљко во купот пред 5 дена му ебаа мамата.
Иначе и ПАОК ќе биде далеку од комплете,дури и позаебани од Динамо ќе бидат.........
Почна да ме фаќа малце нервоза ради утакмицава.

Сега видов во програмата на Канал 5,Динамо - ПАОК во 7 саат. :)
Од 3/6 утакмици на Динамо ги има на македонски канал.Лани само со Андерлехт ја дадоа,преклани ниту една и годината пред тоа исто.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Што збори глупиов на Канал 5 бе?? Вчера што беа нападни педерите, не биле навивачи на паок, биле туристи! Па се гледаа шалови у автобус од паок, што тресе глупости! Ебате кретенот!

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Некаде пишуваше навивачи на ПАОК, а некаде ВИП гости од Солун... кој како прочитал :wink:

П.С. Иначе, БББ не се во бојкот?- оти слушам песна на Максимир... :raz:

Ми смо Цигани најјачи смо најјачи :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Очигледно беше дека се навивачи на ПАОК, добро се гледаше шал на ПАОК на еден од прозорите од автобусот. Ваљда не е случајност...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
^ На клипот погоре што го постирав, отвори го и прочитај го насловот :smir:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
^^ Абе не се заглавувај повеќе во го*на, смешно е... и јас ќе земам ќе снимам некоја групна тепачка и ќе напишам наслов, тепани Абре-Убре во Македонска Каменица :icon_lol: Тој што снимал е сигурно член на БББ и нормално дека ќе напише навивачи, сигурно нема да напише Тепани ВИП Гости од Солун :wink:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
^^ Абе не се заглавувај повеќе во го*на, смешно е... и јас ќе земам ќе снимам некоја групна тепачка и ќе напишам наслов, тепани Абре-Убре во Македонска Каменица :icon_lol: Тој што снимал е сигурно член на БББ и нормално дека ќе напише навивачи, сигурно нема да напише Тепани ВИП Гости од Солун :wink:
Море, ти ќор си или што ти е проблемов?? Ти реков ја што го стаев клипот, не некој трет. Ај гледам не ти е арно, па ќе ти помогнем.

И овој внатре сигурно е од БББ! :tapp:

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Ај изгазете ги таму тие педерите пламе му ебам !

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
^^ Не го видов овој клип, ама и секако незнам превод на ова така да, ти пишав за тој клип каде што пишува "Напад на навијаче ПАОК-а" :wink:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.188
Поени од реакции
46.399
Без провокации и муабети зачинети со политика, нема потреба, ако имате нешто онтопик да кажете бујрум, ако имате намера за провокација и ситење, има тема и за тоа ( онаа за Лига Европа ).

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Некаде пишуваше навивачи на ПАОК, а некаде ВИП гости од Солун... кој како прочитал :wink:

Од тие што се активни на трибина 95 % и повеќе бојкотираат.Само по некој од постара гарда не бојкотираат и тие некакво навивање водат колку толку.Воџи на семкари......Иначе што мислиш ти не можат и семкарите да пеат?На такво ладно време што ќе правиш,скокај и пеј......................

Иначе утакмицата не можев да ја гледам премногу,пратев само како иде разултатот.....Знаев дека ќе изгубат,се во мене ми викаше 0-1,0-1 од почетокот на утакмицата.И за жал повторно кога ми се јавува тоа чувство сум во право......Не можам да кажам каква била играта бидејќи многу малку гледав,али то је то....

Член од
26 октомври 2009
Мислења
420
Поени од реакции
12

Dobar kompleks ti nabijale tie cigante more, cim na sekoja utakmica gi slusis, a moze i na son ti idme!?

Inace, ne a gledah utakmicta ali kak so procitah imal baja sansi Dinamo, ali grcte sa izvlecele, pa nekoj bezveze gol vi sibnaa?

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Од тие што се активни на трибина 95 % и повеќе бојкотираат.Само по некој од постара гарда не бојкотираат и тие некакво навивање водат колку толку.Воџи на семкари......Иначе што мислиш ти не можат и семкарите да пеат?На такво ладно време што ќе правиш,скокај и пеј......................

Иначе утакмицата не можев да ја гледам премногу,пратев само како иде разултатот.....Знаев дека ќе изгубат,се во мене ми викаше 0-1,0-1 од почетокот на утакмицата.И за жал повторно кога ми се јавува тоа чувство сум во право......Не можам да кажам каква била играта бидејќи многу малку гледав,али то је то....
Па во прво уште некоја шанса да пропуштеа. Се изнпаормашија сите по ред и во второ дојде казната:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom