Фан Клуб: Динамо Загреб

П

Паспарту

Гостин
Абе посрбен македонецу, ти ли најде да ми кажуваш за фудбал? Ме заболе мене за твојот мочан и вошлив партизан или пак за Динамо...

Константност е играње во пролет куп на УЕФА?

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Претера другар,у право си за звезда што испадна годинава од Слован уште во прво коло ама па Хајдук претходните години се утепа од играње во Европа,прв пат у историја играа Куп Уефа и тоа и ти ќе ми кажеш за тоа колку е јака Хрватската лига...
Хајдук играше 1/4 финале на ЛШ пред 15 години.Пред тоа има и до полу финале во УЕФА Куп.Не се нешто прејаки Хајдук,но се свемирски брод во моментов за Звезда.Првите клубови на Хрватска и Србија се тука некаде,2 е каде каде подобар на Хрватска додека другите се шлајм и на двете страни.Коефициентот во УЕФА кажува која лига е подобра во моментов.Да презимеше Динамо за следната или таа после нејзе реално и изводиливо беше да се избори Хрватска за 2 претставника во ЛШ.Ете каде се гледа таа константност на Динамо во Европа.

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.717
Поени од реакции
1.123
Не сакав да те цитирам оти гледам дека стварно не ја капираш работата, ама ајде, мора да се најде некој да те научи некој работи... :pipi:

Навивачите на Паок во Грција освен како Гејт 4, се познати и под прекарот Цигани... и како што јас убаво слушнав, во прво полувреме пееја Ми смо Цигани најјачи смо најјачи... ако грешам, нека ме поправи некој... и не се пали одма ти како вас се ве ставам во контекст, не сте дораснале уште за тоа :helou:

Динамо Загреб 20.. (и која) Европско прољече? :wink:
Морам да ти реплицирам да ти кажам дека грешиш гате4 не се циганите туки гате7 на олимпијакос можеш да слушнеш во овој клип каде твоите пеат грчка песна а подоле има и превод али на српски е бато ќе треба да се помачиш :P :D
ѕирни ...

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Гејт 4 се познати и како Цигани во Грција, ти си грешка... јас така знам :helou:

--- надополнето ---

Хајдук играше 1/4 финале на ЛШ пред 15 години.Пред тоа има и до полу финале во УЕФА Куп.Не се нешто прејаки Хајдук,но се свемирски брод во моментов за Звезда.Првите клубови на Хрватска и Србија се тука некаде,2 е каде каде подобар на Хрватска додека другите се шлајм и на двете страни.Коефициентот во УЕФА кажува која лига е подобра во моментов.Да презимеше Динамо за следната или таа после нејзе реално и изводиливо беше да се избори Хрватска за 2 претставника во ЛШ.Ете каде се гледа таа константност на Динамо во Европа.
Па и пред 20 години Звезда освоиле КЕШ или денешна ЛШ... што има врска тоа пред 15 години со денешницата... :raz:

П

Паспарту

Гостин
Ривалските групи во Грција Гејт 4 ги нарекуваат Boulgaries (Бугари)...

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Партизан е единствен клуб од Балканот кој има обезбедено пролет во Европа,Цска кога освои куп уефа,не знам точно која година,ако не знаеш поубаво ќути :)

2004/05 Година и тоа во 1/8 Финале, подоцна ЦСКА стана и Шампион во Куп на Уефа :wink:

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.717
Поени од реакции
1.123
батоооо бееее оваа песна ја зимаат гробари од гетј4 нивната братска група и им ја пеат на олимпијакос или гејт7 види ги стиховите ќе видиш дека е така и дека цигани се гејт7 оли
-gavri munja , gavri munja , gamo ton vromopirea, ket in ekta , ket in ekto , gamo ton olimpijako!
или во превод
-ciganske picke , ciganske picke , jebemo vam ceo pirej, i gate 7 , i gate 8 , jebemo vam ceo olimpijakos
:pos2:

Член од
9 ноември 2009
Мислења
326
Поени од реакции
56
Ах бе србоманчиња и на тема за Динамо Загреб почнавте да покажувате патењето за Југославија и останувате и понатаму бедни Југоносталгичари. Ме чуди што дел од овие србоманчиња еднаш се за Партизан, еднаш за Звезда, еднаш за Војводина, еднаш за Косово итн. Во сите теми и со сите постови саката да ни покажете колку вие навивате за србендиве, наместо да си навивате за Македонија. Околу тоа дали динамо загреб или партизан или хрватската или српската лига има поголем успех, нема што да ви зборам, доволно Ви кажа сје а, и доволно може да ви каже рејтингот на динамо загреб и хрватската лига во однос на српската лига и партизан, звесда и остали. Само да ве потсетам дека пред Динамо во последниве години пагале екипи од рангот на Вилјареал, Ајах, Бриж и тоа во гости што го прави динамо многу незгоден тим за целиот светски крем за разлика од Партизан кој служи за поправање на гол разликата и самодовербата на голобрадите момчиња со едвај 15 години во тимовите од светскиот крем

СрбоЛегенда

Сами против свих
Член од
24 декември 2008
Мислења
2.694
Поени од реакции
123
Ах бе србоманчиња и на тема за Динамо Загреб почнавте да покажувате патењето за Југославија и останувате и понатаму бедни Југоносталгичари. Ме чуди што дел од овие србоманчиња еднаш се за Партизан, еднаш за Звезда, еднаш за Војводина, еднаш за Косово итн. Во сите теми и со сите постови саката да ни покажете колку вие навивате за србендиве, наместо да си навивате за Македонија.

sense-this-picture-makes-none.jpg

Ајт Јадранска лига у фудбал па да се дигне стандард. Тоа му е мајката.

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Појам немам да ти кажам.На хрватските поратли ја имаат пласирано како сигурна вест,но ниште никаде сеуште нема официјано,а никој од клубот ништо нема изјавено.
Дечкото е ок играч,ама мислам дека монгу подобро би прошол како атлетичар.Дали како скокач или спринтер,секако би бил поуспешен него како фудбалер.Многу е брз,има и доста добра стартна брзина,скок одличен.Завршница нема,ниту некогаш ја имал.Не е некој преефикасен играч.Може да игра и како крило.Низ цела кариера 6-7 утакмици ќе се истури од давање голови,а после тоа едно 15-20 утакмици нема никаде да го има и ќе промашува тоа што е потешко дасе промаши.
Во цела кариера,во првенствата има дадено 35 гола од 128 изиграни утакмици.Мислам дека уште може да биде нешто од него во Динамо,но некако е малку скап.Го оптеретува доста буџетот со неговите 600-700 000 евра на година.
Еве и видеа од неговите голови оваа сезона.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Најнови информации Рукавина не иде во Депортиво.Фатил лет за во Шпанија,но не за трансфер,туку за да го помине одморот таму.

Мамиќ наводно изјавил дека е во Англија за да ги продава Ковачиќ и Врсаљко........

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
...Кога ќе влезе динамо у ЛШ тогаш кажи нешто во врска со тоа,која константност ја кажуваш ти,тоа што сте ги тепале Дуделанж?
..abe more nepismen,sto izigravas bolen majmun ovde! pa DINAMO koga igrase liga sampioni tebe majka ti ti menuvala pampers,koj partizan koj kurac! ti znaes li za petardata tvojot partizan sto ja izede i sto mu pukna u zagreb 5:0! ebati toa klubot sto se palevte,eden skapan bod ne osvoi u cela grupa! klosar skapan toj ke kazuval za dinamo za liga sampioni,prvo nauci nesto da ne treses zeleni ovde! idi tamu treniraj basket i ne izigravaj ovde strucnjak nekoj za fudbal!
NA GLEDAJ MOZE KE TI SE OTVORAT OCITE PA KE NEMOZES DA SPIES,KE TI SE VRTAT GOLOVITE KO NA FILMSKA LENTA...

Kajgana Shop

На врв Bottom