ЛA ТИТЕА - е - МАШКО :) Каде течеш, Вардар(ч)е?

Статус
Затворена за нови мислења.

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
"Вардарче ја опаша администрацијата" беше добра серија.За жал,254-та сезона беше прекината поради оживување на нерв на член на администрацијата.И тоа на админот-гуштер(или бруцош,како таму беше)
:pipi:

Гуштерчето порачува - секој кој сака да не опаша, слободно нека се обиде :)

Имате веб сајтови бе луѓе ако ви се ќеф кЛатитеи. Хинт: Google search - tranny!

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
....Иначе,Вардарче е кул типче.Џабе реметот.Он ве реметел многу подолго.:)
Ако под ремет подразбираш отварање на лезбејски ник како очајна опција за да биде дел од Кајгана и криење на „машкоста“ зад пар гуглани цициња и г`зуле, ондак признавам ремет.:)

Eko1

Форум Џедај
Член од
20 мај 2005
Мислења
1.579
Поени од реакции
29
Као да го гледам Pulp Ficton по вторпат..... само што ги нема Траволта, Семуел, Ума и Брус.... ту је само један.

N

n/a

Гостин
Tatko mi ima edna pogovorka koja sto nervozno ja kazuva dur gleda u oci koga ke napravam nekoja glupost:
Sam covek sto moze da si napravi (citaj naskodi),trista budali ne mozat!
Taka i ovoj vardarce...
Zalno e da pisuvas na forum a lazno da se pretstavuvas...(a mnogu gi ima takvi) zalno e da potrosis tolku vreme,mislenje i energija na film...:toe:

Poremetuvanjata u seksualniot nagon i nema da gi komentiram...neli po novo spagjaat vo kupot na...licni prava.

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235
Ако под ремет подразбираш отварање на лезбејски ник како очајна опција за да биде дел од Кајгана и криење на „машкоста“ зад пар гуглани цициња и г`зуле, ондак признавам ремет.:)
Малку ќе ја видоизменам твојава реченица...

Под добар ремет подразбирам успешно соживување со лажен јузер со единствена цел способноста на фамозната редакција да се доведе на ниво на едноклеточен организам.И тоа со месеци.Дури и очигледното гуглање му успеа.Дудлаше рајата,а администрацијата ниеднаш не им рече на сопствените членови да не се бламираат(ако веќе однапред знаела,како што вели Дивне).

Serpico

Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691

Под добар ремет подразбирам успешно соживување со лажен јузер со единствена цел способноста на фамозната редакција да се доведе на ниво на едноклеточен организам.И тоа со месеци.Дури и очигледното гуглање му успеа.Дудлаше рајата,а администрацијата ниеднаш не им рече на сопствените членови да не се бламираат(ако веќе однапред знаела,како што вели Дивне).
Под добар ремет не подразбирам инстантно банирање на некој кој ги прекршува правилата. Под добар ремет подразбирам снимање на болеста. Па, терапија.

Сепак, ова не е ремет - ова е тажна слика чоече...кого залажуваме? Магично ли изгледа? Илузионистички коректно ли е? Магла мен, патетика.

И со сето должно поштовање кое стварно го иам према тебе....мавни го еднаш од ѕид :smir:

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69

Заборави да додадеш дека уствари и ова е негова местенка, он уствари сакал да го откријат.:icon_lol:

Во секој случај-поубаво е да се следи „развојот“ на амеба со мултиперсоналити (ват персоналити би се прашала) дисордер отколку веднаш да се преземе нешто. Имаше уште еден таков пример.:)

:prste:Во секој случај, врти-сучи он испаѓа поглуп што е откриен.:pos:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Ќе украдам т.е позајмам една реченица од Серпико а.к.а. Админ-Гуштер:wink: Врти се како сакаш газот ти е секогаш одпозади:) Раѕи бејби, да се соживееш со улогата на лезбо форумџика која постира лезбогуглслики не би го нарекол тоа како успех, тоа доаѓа дека е еден вид на пореметување на мозокот т.е. турбуленции во хемисверите на Вардарскиот мозок. Знам криво ти е што твојот сограѓанин е откриен и уништен, ама :toe:

Serpico

Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Немој бре имиња да излегуваат сега :pos:

Иначе, има повеќе, не се само една ил две мулти-персоналити чевличиња, како шо би рекол Разиел.

Бидете така.

Член од
14 февруари 2007
Мислења
108
Поени од реакции
13
Јас не гледам ништо очајно во однесувањето на Вардарче. Мене цело време ме мачи едно прашање, зошто толку врева се крена за ова?! Уау, го откривте натрапникот и? Прилично сум нова по форумиве и си се релаксирам со нив, убаво е дружењто и запознавањето нови фаци, ама гледам многумина доста сериозно го сфаќате ова. Па уште читам дека некои кои го почитувале Вардарче, се разочарале..Аман бре луѓе, што ви направи вас лично толку па да го смените мислењето. Дај опуштете се малку, зошто сите вие станувате очајни. Малку ме разочара форумов.

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Јас не гледам ништо очајно во однесувањето на Вардарче. Мене цело време ме мачи едно прашање, зошто толку врева се крена за ова?! Уау, го откривте натрапникот и? Прилично сум нова по форумиве и си се релаксирам со нив, убаво е дружењто и запознавањето нови фаци, ама гледам многумина доста сериозно го сфаќате ова. Па уште читам дека некои кои го почитувале Вардарче, се разочарале..Аман бре луѓе, што ви направи вас лично толку па да го смените мислењето. Дај опуштете се малку, зошто сите вие станувате очајни. Малку ме разочара форумов.
Е ова ако не е очајно тогаш незнам што е?! Погледни линкот па ќе видиш зашто е оваа врева :pos: бтњ сакаш да ја(го) плеснеш?! :pos:

Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
Неам коментар...како може некој да троши време за вакви работи? :uvo::tapp::pop:

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
Неверојатна е човековата моќ незабележливо да се извлече од непријатна ситуација....

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Под добар ремет подразбирам успешно соживување со лажен јузер
Зар ова не е еквивалентно на шизофренија? :)

До толку се соживуваат, што и навистина се убедени дека се тоа.

Околу тоа со откривањето...понекогаш молчиме кога знаеме дека некој е андеркавер, поинтересно е така, како лабараториски глушец кого го набљудуваат до кој стадиум му напредувала болеста.

Драги гледачи, во очекување на нова изјава на портпаролот, се враќаме по рекламите :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom