ЛA ТИТЕА - е - МАШКО :) Каде течеш, Вардар(ч)е?

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Значи знаев дека има будали, ама дека до тука дошла работата не верував. Инаку на другарчето можете слободно да му кажете да лечи комплекси на некој друг форм (ако се само комплексите негов проблем што не верувам) или да си најде некоја друга занимација. Во краен случај да си побара психијатриска помош.

Инаку ваквите работи општо се невкусни... Едноставно психички стабилна личност нема да си дозволи да се представува како личност од спротивниот пол, и да си поигрува со размислувањата на другите.

Уште не кажавте од каде откривте дека е вардарче? Тоа е најинтересниот дел од сторијата. Малку бев отсутен, но ја пребарав цела тема и не го видов тој податок.

*

Патетично .. да се потроши толку време како на регистирањето, така и на откривањето .. /демит сите се опседнати со нешто.:tapp:

Leleeee.....kako mozel da se zamara na vakov nacin.....:uvo: Osven idiotizam nemase nisto drugo vo negovite postovi.... LaCICE hahahahhahahahaha, pa zatoa on mene takvi komentari na sliki....OMG Vardarce 13 duso zalam sto nemozes da bides devojka!:pipi:

Ја(го)мразев.Фино што сте ја(го)банирале.Алал да и (му)е.А уште поалал на вас.Шмрк...
Само,што бре Латитеа...а става слики на г`з.Нека бил(а) Лаг`зунцуле.Мех. Збунетост.Каква пропаст за велешанските јајценца овде:jaj: :pos2:
Искрено,очекувам да се преобрази во Лаклиториум.

Уште не кажавте од каде откривте дека е вардарче? Тоа е најинтересниот дел од сторијата. Малку бев отсутен, но ја пребарав цела тема и не го видов тој податок.

Најинтересен дел е се` друго освен тоа како сме го откриле. А и да ... сепак решивме да не обелоденуваме се` ... нека остане нешто за фантазиите на тие, на кои толку им е важно тоа. Клучниот момент беше наведен ... IP адресите, до кои имаме пристап, нормално.:vozbud:

Raziel, братучед да не ти е вардарче? Може си некое негово друго лице? Да те проверувам?:kotek: :pos2:

Толку потрошено време...ццц,да не ти се верува еј....Брука ...
Човеков е опседнат со Кајгана или???

*

Најинтересен дел е се` друго освен тоа како сме го откриле. А и да ... сепак решивме да не обелоденуваме се` ... нека остане нешто за фантазиите на тие, на кои толку им е важно тоа. Клучниот момент беше наведен ... IP адресите, до кои имаме пристап, нормално.:vozbud:

Raziel, братучед да не ти е вардарче? Може си некое негово друго лице? Да те проверувам?:kotek: :pos2:

Не го деградирајте Разиел .. sou mac smarter den Latitea.
Докажано!:music3:

Провери бе Дивне бе...

Ќе го дознаеш неверојатниот факт дека мојот прапрапрадедо и прапрапрадедо му на Вардарче се бореле заедно во втората Балканска Војна.И еден ден мојот дедо му рекол здраво на дедо му на Вардарче у бункерот.Замисли!Здраво!

Банирај.

Провери бе Дивне бе...

Ќе го дознаеш неверојатниот факт дека мојот прапрапрадедо и прапрапрадедо му на Вардарче се бореле заедно во втората Балканска Војна.И еден ден мојот дедо му рекол здраво на дедо му на Вардарче у бункерот.Замисли!Здраво!

Банирај.
Дивајн, банирај го само ако баба му и баба му на Вардарац сушеле алишта под исто сонце. Инаку не е вреден за целата процедура.:theshit::icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom