ЛA ТИТЕА - е - МАШКО :) Каде течеш, Вардар(ч)е?

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
....Иначе,Вардарче е кул типче.Џабе реметот.Он ве реметел многу подолго.:)

Ама признај и ти сакаше да ја кл*цнеш ЛаТитеа :)

Онака, ја бараше низ Велесот...

Па, ако ја најдеше и другарка и/ девојка и...

ВО пакет....

Пакет производи од Интернешанал продакшн.

Рази, многу е кул момакот. :)

Така испаѓа ако не ја погледнеш и другата страна ... може некој оставил да не „ремети“?:baeh:

Клиниката Кајгана од-увек имала почит спрема својте грешни чеда...

Саше доби време да се преобрати. Не мора нити фала да каже :)

јас немав задњи мисли жими сФе :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Sfati, masko e, ne go brani, osven ako ne sakas da mu go vrcnes, onaka, odzadi, na nasiot homovardarac t.e "obraten". Latitea....hehehehehe...vardarac obraten....a Vardar tece li tece, gomca kako vardarac vlece.

Muten mi se cini coekot, ke da e ne samo poradi olovoto, izglea genetika t.e nemalo u toa vreme u Veles kontraceptivni sredstva,a site znaeme deka Jugoslavija mnogu ne ja zabole za nature i environment, moze da zamislime majka mu i tatko mu sto se mu prenele!

Sfati, masko e, ne go brani, osven ako ne sakas da mu go vrcnes, onaka, odzadi, na nasiot homovardarac t.e "obraten". Latitea....hehehehehe...vardarac obraten....a Vardar tece li tece, gomca kako vardarac vlece.

Ова е шовинизам.Не смеат ли двајца јарани да се бранат меѓу себе?По генетика,потекло и матна вода ја мора да го бранам Вардарче оти па и изгледа како он на сите да им го дрмал баш онака како ти што опиша.

"Вардарче ја опаша администрацијата" беше добра серија.За жал,254-та сезона беше прекината поради оживување на нерв на член на администрацијата.И тоа на админот-гуштер(или бруцош,како таму беше)

Muten mi se cini coekot, ke da e ne samo poradi olovoto, izglea genetika t.e nemalo u toa vreme u Veles kontraceptivni sredstva,a site znaeme deka Jugoslavija mnogu ne ja zabole za nature i environment, moze da zamislime majka mu i tatko mu sto se mu prenele!

Велес никој не спори дека е гомно.Загадена почва,загаден фалус=музичар.
Бар се раѓаат уметници,камуфлатори,мајстори за пастермајлии и шизици.

Колегата отсекогаш имал шизички афинитети.
Ама пичка не е.Ни па шизикот во него му вика да биде.
Добро глуми,му ибеш оловото.

Разиел, не вежбај ....

Не му оживел нерв на еден член од администрацијата, туку на цела администрација.
И ако имаш нешто против, си знаеш ... трк некој круг околу зграда да ти помине ... :baeh:

Бар се раѓаат уметници,камуфлатори,мајстори за пастермајлии и шизици.

оф топик-кај бе жити се у велес мајсори на пастрамајлии? не зезај тоа е чисто штипски :)

Ааа Тарзан, дали знаеш која пицерија е победник на изборите за најдобра пастрмајлија последниве неколку години?!
-Снупи од Велес!

Разиел... не си сам во одбраната на Вардарче, еве и јас те поддржувам.
Нели главна преокупација на Кајагана е квалитетниот сеир. Арно беше кога го реметефме Мали од РадиоМК, хепа сеа и нас нека не изремети некој.

Вардарче секоја чест. Следниот пат кога ќе те видам ќе те честам пиво (нормално, ако ја донесеш и другарка и на Јасмин, си иаме заеднички работи ние :) во спротивно само гушкање).

Будала...ни го срами градот ебати,ај сеа сите почнаа многу олово имате во главата,блаблабла...:pos2::pos2:

еј како беше она во склоп на оловово

-Бабо, бабо види ми пораснала трета цицка!
*бабата:
-Ме боли курот! :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom