Жална вест: Тоше Проески загина во сообраќајна несреќа

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Страшна и шокантна вест, на послу сам и јако сам тужан.
Стотине хиљада девојчица широм екс ЈУ, сви његови фанови и сви који воле Македонију данас ће плакати.

Нека ти Бог да вечни мир дечаче.

Лесна му земја... Ко слушнав за трагедијата ми текна на стиховиве...
"Се што гледаш под рајот е твое, земи ако можеш...
Се што ќе допреш нема да земеш во ковчег,
и исто како доаѓаме, заминуваме исто,
останува само митот на битот за живот,
и приказната што си ја кажал вреди ли да се чуе?
Дали твоетo денес останува за утре?
Запрашај се себеси зошто се живее еднаш,
како ќе се сеќаваат на тебе кога ќе те нема?"
[Џака]

Не ми се верува еј :(...како можеше :(...загубивме не само голем пејач туку и голем патриот :(...засекогаш ќе остане во моето срце :(...почивај во мир голем човеку :(

Почивај во ми Тоше.Најголем македонски хуманист,човек со големо срце кое даваше се до крајот...

Бог да го прости.

Ке остане засекогаш запаметен.

Штета што заврши како сите големи ѕвезди !

е аман како само тоше загинал? Од 3ца само најважнио загинал. Јеби га судбина

Игри без граници... обично, за луѓе како него само небото е граница... ама луѓе како него се раѓаат еднаш на 100 години.

Почивај во мир ЧОВЕКУ кој имаше љубов за сите, ЧОВЕК кого го сакаа сите. Не можам да пишувам повеќе...нити да го колнам животов. Барем го правеше тоа што го обожаваше...и замина во легенди.

The show must go on...
Игри без граници...

Збогум Тоше Проески. Сега сите твои песни двојно повеќе ќе ме параат...и ќе имам грутка во грло секој еден пат кога ќе го чујам твојот ангелски глас. Почивај во мир.

Ova e edna od najgolemite tragedii vo Makedonija sto se ima slu4eno.Tose bese Makedonija,Tose bese seto sonce sto greese vo Makedonija.
So4ustvo do semejstvoto.Tose po4ivaj vo mir.
SITE TE SAKAME!:cry::cry::cry::cry::cry:

Лесна му земја, многу е жалосно кога ќе згасне еден млад живот, премногу млад.
Но Тоше Проевски не умре, Тоше уште е жив, жив е во нашите срца, жив е поради делото што го остави зад себе, неговите песни, хуманитарни дела, како и промоцијата за нашата држава го направија Тоше Проевски бесмртен.

Што се однесува до возењето, мора да напменам, дека автомобилскиот транспорт останува најнесигурниот и е тој што носи најмногу жртви годишно. Јас лично никогаш не би влегол во кола на долг пат ако не занм дека јас или возачот (кој мора лично да го познавам) е во топ форма за долг пат. Мој совет до сите е, никогаш да не го потценувате патот колку е подолг толку е поопасен и треба многу да се внимава, зборам од лично искуство бидејќи јас имам патувано големи растојанија со автомобил.

Незнам за вас ама мене се ме потсеќа на Дражен Петровиќ..оние кои го паметат

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom