Жална вест: Тоше Проески загина во сообраќајна несреќа

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
е аман како само тоше загинал? Од 3ца само најважнио загинал. Јеби га судбина

Nemoj taka Saiya Jin, site s(m)e lugje pred Gospod. Daj Bozhe da prezhiveat drugite dvajca!

Што се однесува до возењето, мора да напменам, дека автомобилскиот транспорт останува најнесигурниот и е тој што носи најмногу жртви годишно. Јас лично никогаш не би влегол во кола на долг пат ако не занм дека јас или возачот (кој мора лично да го познавам) е во топ форма за долг пат. Мој совет до сите е, никогаш да не го потценувате патот колку е подолг толку е поопасен и треба многу да се внимава, зборам од лично искуство бидејќи јас имам патувано големи растојанија со автомобил.

I ushte ednash - APEL DO SITE DA NE VOZIME BRZO I AGRESIVNO, I SHTO E NAJVAZHNO DA SME PRETPAZLIVI I PRI SVEST!

Sekoj den ginat enormno mnogu lugje po patishta, a mozhe i mora neshto da se napravi okolu toa.

е аман како само тоше загинал? Од 3ца само најважнио загинал. Јеби га судбина

Баш тој загинал,на неговата страна колата е смачкана.

Судбина...не можи да се бега.

Живото е игри без граници, кои НИЕ ја имаме најголемата шанса за победа, Тоше загина за тоа... ние треба да го довршиме тоа што тој го сакаше...
Rest your Soul in Peace...Тоше...

ајде лесна му земја:nesum:

Лесна му земја откога ќе го погребаат, не сега.

Македонија денес жали, Македонија денес изгуби значаен човек, над Македонското небо згаснува уште една ѕвезда.

Тоше, чувај ја Македонија од таму горе, вечно ќе ѕвони твоето име и твојот глас, никогаш нема да бидеш заборавен.

[media]http://youtube.com/watch?v=v-lrWOjqw9k[/media]

Life!!!

ko ne nejki tolku Gospod sho ne ne mani cuma site da iscrkame. tolku od Makedonija. za nekoe vreme ni na kartata nema da ne ima. da tibam zivoto

Незнам за вас ама мене се ме потсеќа на Дражен Петровиќ..оние кои го паметат

Грејс Кели, Дражен, Дијана... за сите овие не ми било сеедно. Сепак, осеќам дека е откинат дел од мене. Боли.

Синот Божји замина дома...светов беше премал за него.

Казна Моја Си Ти

Убавино во цвеќе скриена
на раце те носат од мене
ѕвездата ти згасна,само што те пронајдов
ти замина.

Патувај љубов моја во сонот ти си мој,
ангел чувар, пак ќе бидам твој.

Иконо моја,
за душа рај ми беше само ти
но небото те скри
о колку боли,
но казна моја ти си мило мое
казна моја си ти.

Кандило и небо огреа
венец бел ти плетат ангели
ѕвездата ти згасна,само што те пронајдов
ти замина.

Иконо моја,
за душа рај ми беше само ти
но небото те скри
о колку боли,
но казна моја ти си мило мое
казна моја си ти.

Кандило и небо огреа
венец бел ти плетат ангели.

se uste ne mi se veruva...nesto nikad nemase da mi padne na pamet eve vi link so imaat izjaveno hrvatskite mediumi i sliki od samata nesrekahttp://www.hrt.hr/index.xml

Ееееех! Баш го гледам концертот и неможам да поверувам! Нека си ебе мајката и живот и се! ПОЧИВАЈ ВО МИРЕ ТОШЕ...МАКЕДОНИЈА Е СЕКОГАШ СО ТЕБЕ!!!

Бог да го прости.

Тоа ти е. Македонија е осудена на пропаст! Една од малкуте најдобри личности што излегле од Македонија е загубена.

Почивај во мир.

ццццц како можи добрите луѓе да умираат ццццц бог да го прости
нека почива во мир

Само што бев станат од спиење кога ми го кажаа ова... Не ми се верува сеуште... Замина уште една легенда. :( Тоа ти е иронијата на животот... Ја з’к да е! Нека почива Тоше во мир и Бог да го прости.

Го гледам последниот концерт и неможам да поверувам...почивај во мир Тоше!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom