Жална вест: Тоше Проески загина во сообраќајна несреќа

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ден на жалост-17 октомври

Скопје, 16 октомври (МИА) - Владата на Република Македонија на денешната седница ќе го прогласи 17 октомври за Ден на жалост, поради загинувањето на Тоше Проески.

Премиерот Никола Груевски ги задолжи Министерството за надворешни работи и државнот Протокол заедно со семејството на Проески да ги организира сите детали околу преносот на посмртните останки на Тоше.

Воедно премиерот Груевски упати телеграма со сочувство до семејството на Тоше Проески.

Тоше синоќа бил во Канал 5 на снимање на Вртелешка..(за следната емисија).. од тука тргнал кон Хрватска.

Бог да го прости... лека му земја... сега само што станав и ми кажаа дека загинал во собраќајна несреќа

:(
од сабајле ми се јавија еден куп луѓе да ми кажат.. и не ми се веруваше...
многу ми е жал, огромна загуба за Македонија...
сочувство до семејството...

Леле стварно не е фер!!!!!:(

R.I.P. Тоше.. Оние навистина вредните не живеат долго. И ти си еден од нив. Еден од најхуманите кај нас. Ако не за друго, за тоа го поштував премногу!

Ебати животот, ебати! Сега те има, сега не.
Најголемиот уметник и амбасадор на нашата земја, и тоа на само 26 години.:(
Сочуство до семејството, нека почива во мир:(

" Zali goro, zali sestro, dvajca da zalime, ti za tvojte lisja goro le sestro , jas za mojta mladost.
Tvojte lisja goro le sestro pak ke ti se vratat, mojta mladost goro le sestro nema da se vrati"
Vecna ti slava Tose Proeski

многу жално
кога го видов џипот баш тамуу кај што бил тоше е смачкано:icon_eek::(:(:cry::cry:

Луѓе мои го видовте ли џипот... баш на совозачката страна. :shok:
Да бил од железо немало да го поднесе тоа...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom