Жална вест: Тоше Проески загина во сообраќајна несреќа

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:( сеуште неможам да поверувам. Утрово слушнав на Лајф Радио...

Бог да го прости!
Ебате што ти е животот, не ми се вервит, еј 26 години, толку успешен, хуманитарен човек, феноменален концерт имаше минатата недела, и сеа вака да завршит, не дека го обожавав, ама како Македонец го почитував, бидејќи имаше толку многу успеси како во Македонија така и на Балканот.
Што ти е животот, не ми се вервит. :(

Почивај во мир Тоше, нека ти е вечна слава. Твоите песни ке останат бесмртни!

" Касно е, спомени, залудно се јавувате, бескорисни се вашите немоќни утехи и спомнувања на она што можеше да биде, зашто што не било, не можело ни да биде. А секогаш изгледа убаво тоа што не се остварило" - " Дервишот и смртта " - Мехмед Меша Селимовиќ

Вечна ти слава Тоше и почивај во мир

Тоше, остави многу зад тебе, благодарам. Почивај во мир.

Само што ја прочитав темава и ја отворив хрониката на хрватскиот дневник, пуштив телевизија и А1 објави на вонредни вести, истото што го има и на дневник.хр. Ама изгледа само од таму доаѓа веста.

Да почекаме и да видиме повеќе детали...

Веќе имаше изјави на полицијата и на неговата менаџерка Љиљана, не верувам дека е намежтаљка, иако потајно се надевам.

Инаку што да се каже човек кој се посвети на се околу него, го љубеше и почитуваше бога, ги обожаваше своите фанови .... незнам дали може да најде човек зборови за она што го правеше :(

Почивај во МИР

Misirkov - Само Тоше е починат, Љиљана е со лесни повреди а возачот се бори за живот и е на операција во моментов. Сообракајката сеуште не се знае што ја предизвикало но од полиција засега спомнаа дека е можно да заспал возачот.

Ова е прав пример за тоа колку животот е неправеден!

Почивај во мир Тоше.

Бог да го прости Тоше. Лично не бев некој особен љубител на неговата музика, ама како Македонец ме радуваа неговите успеси особено надвор од нашите граници. Замина детето во легендите...

Ne mozam da si poveruvam deka ova moze da ni se sluci Prokleta Makedonija i Ova da go Izdrzis ,,dali nekoj nesto ovde mesti site Vazni Licnosti Vo Makedonija da Zaginuvaat nadvor od Makedonija ,,Tugino Jabano

Neka ti e Lesna Zemja Tose Ke ostanes Vecna Zvezda Nezaboravna

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Koga slusnav ne mozev da veruvam.Ne zasluzi vakva smrt. Bog da go prosti. Vecno neka pociva vo mir. Sekogas ke se sekavame na nego so gordost.

Misirkov - Само Тоше е починат, Љиљана е со лесни повреди а возачот се бори за живот и е на операција во моментов. Сообракајката сеуште не се знае што ја предизвикало но од полиција засега спомнаа дека е можно да заспал возачот.

Jas se javiv vo Zagreb vednash koga ja postirav vesta i taka mi beshe recheno. Daj Bozhe da ne sum vo pravo (!) i izvinuvanje ako ne sum.

Веќе некој саат- саат и пол знам... и уште не ми се верува...Бог да го прости. Трагедија бе... Толку млад, успешен, ова да му се случи...
Си го сакав Тоше, а мислам дека нема некој кој не го сакаше...
Тоше почивај во мир.

И после верниците нека кажат дека има господ. Ако сеуште тврдат дека има, тогаш подобро да го нема.

Господ не е будала... и тој кај себе си ги сака оние кои му се драги. Злобните луѓе живеат 100 години. Нив и Господ не ги сака.
Зајди зајдии...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom