-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
Пиши што точно си му правел на USB-то пред да го сјебеш?пробав, не можи, пробав и со другите FAT, FAT32 истото го кажва
Пиши што точно си му правел на USB-то пред да го сјебеш?пробав, не можи, пробав и со другите FAT, FAT32 истото го кажва
Пиши што точно си му правел на USB-то пред да го сјебеш?
Понекогаш не врши работаобичен формат. Пробај со: full low low format. Ке почекаш малку ама мислам дека ке завршиш работа.Преку програмата Win32DiskImager снимив на УСБ-то некоја си верзија на Google оперативниот систем, за преглед, и била наменета за преку усб, одев преку упатството, и таму пишеше потребно е усб од минимум 4 гига... И кога послем влегов во УСБ-то, ми се јави порака дека не можи да се пристапи внатре, и дека треба да се форматира. Го форматирав, и оттогаш ми јавува дека има само 1 гига слободно...
неможам да се снајдам. ако можи некој, нека ми пиши порака, па преку team viewer да го средиме. зошто јас се откажвам :SПонекогаш не врши работаобичен формат. Пробај со: full low low format. Ке почекаш малку ама мислам дека ке завршиш работа.
Сега гледам дека имам мала печатна грешка: треба да стои - full low level format... Изгледа те збунив ненамерно.. Ти пратив на ПП упатство.неможам да се снајдам. ако можи некој, нека ми пиши порака, па преку team viewer да го средиме. зошто јас се откажвам :S
Провери во Action Center да не имаш бекап сетирано. Ако има, исклучи го.Имам еден проблем со кој се мачам еве веќе неколку дена,на два пати досега ми се случува да ми исчезне простор од C: првиот пат ми снема 1GB а вториот вчера 2GB,играв Ф1 и потоа случајно проверив и има што да видам :nesvest:,првиот пат со дефрагментација го решив проблемот а сега никако не може,не знам како некој вирус да ми краде меморија од хардот,пробав секако и со clean up и секако не може,дали има некој решение за проблемот,Win 7 користам,компјутерот одлично работи немам проблем со него,единствено ме мачи ова сто одеднаш снемува простор од C:/
Нема да осетиш никаква позитивна ниту негативна разлика во перформанси. Единствено што 8400GS ќе ти пушта игри кои што се DX10 only, и ќе имаш хардверска акцелерација на HD филмови.Пред неколку дена после повеќе од 3 и пол години користење ми цркна графичката ( GeForce 7300 GT 256 ram ), и денес ја заменив (купив) со GeForce 8400 GS 512 ram ... јасно ми е дека новава графичка не е ништо подобра од старата што ја имав , но ме интересира да не е нешто полоша ... додуша типот во сервисот ме убедуваше дека не е полоша од старата што ја имав но сепак не сум баш сигурен...значи ме интересира дали се заебав со купувањето на новата графичка , во смисол на перформансот на игрите кои работеа на старата 7300 GT 256 , дали ќе работат исто или полошо ( не верувам дека ќе е подобро ) со новава 8400 GS 512.
Знам за DX 10 поддршката што ја има графичката и за подоброто гледање на HD филмови ... иначе колку шо се забележав на неколку игри кои ги пробав , ми се чини дека е нешто подобро и не ми сецка толку како со старата графичка ( на пример Gothic 3 ... чудна работа толку стара игра да бара прилично добра машина за да се игра на high без проблеми)Провери во Action Center да не имаш бекап сетирано. Ако има, исклучи го.
Нема да осетиш никаква позитивна ниту негативна разлика во перформанси. Единствено што 8400GS ќе ти пушта игри кои што се DX10 only, и ќе имаш хардверска акцелерација на HD филмови.
Ако имаш GOM Player, Иди десен клик=> Preferences=>Subtitle=>Others=>Code page го местиш да биде Central European и готово.Прегледај го приврзокот 32615
Го форматирав компјутерот, потоа пуштив да гледам филм и преводот беше ваков.
Решение? :Ѕ