Еј брат, дај не ги разгорувај и на оваа тема, како вируси се, а намирисаат неповолни услови и одма право напад и крај отиде темата 10 страни јабана.П.С Аеродромци извинете,но запеза сте ...Не сакам да провоцирам но незнаев дека сте такви пези...Цела сала пее,вие не пеете со неа се правите нешто паметни...Напред СКОПЈЕ,Грнчаров Педер.:nesvest:Срам сте еј...Бев на 5 метри од вас и 20 пати се прекрстив со лева рака.Нешто сакате да се правите попаметни од Комити,но....
Разбери ме !Абе не може така бе !Цела сала пее,оти молчат демек тоа го почнаа Комити ние нема да го пееме...Пеат ГРНЧАРОВ ПЕДЕР,НАПРЕД СКОПЈЕ !!!За пеза се,немам зборови ме разочарааЕј брат, дај не ги разгорувај и на оваа тема, како вируси се, а намирисаат неповолни услови и одма право напад и крај отиде темата 10 страни јабана.
За утакмицата добро почнавме, слабо завршивме, но најбитно е што сме се поблиску до европското првенство. :smir:
Тоа е вечниот македонски проблем. Во клучни моменти мора да се губат топки, да се промашуваат слободни и слични глупости. Сепак најважното е што победивме и сега сме многу блиску до ЕП. Како и да е шампањското мислам дека може да почне да се отвора дури после натпреварот со Португалија. Без разлика што немаат шанси за пласман, сепак не смееме да заборавиме дека лани загубивме таму убедливо.Без разлика дали е фудбал, кошарка или ракомет мора ли до последна секунда вака да ни прават??? Ајде, ајде, имаат сили, ќе се пласираме како први за Полска, ќе тепаме се, ќе напрајме растур!!!
Ама со купени билети бе , испаѓа влегува кој стигне , со оглед дека бројот на Билети одговара на бројот на места во салата , штета момци , пријавете го некако случајов што да ви кажам друго , зашто вакви работи секогаш имало , има и ке има а мора некако да се искоренат .Да им ебам дебилите,ми скратија 5 години живот денес,зашто мора вака од готово вересија да се прави стално бе мајку му не ми е јасно.
Лозар не се пали стварно немаше место,и да влезевте не можам да замислам каде ке седевте немаше празна точка во салана
пс. честито ајде уште малце и Полска
Се слагам, во салата имаше повеќе луѓе него што требаше.Јас мораше да стојам цел натпревар, бидејќи луѓето стоева на оградата и ништо не се гледаше.Кога се пожалив на еден од редарите да направи ред , типот ладно ми вика : да ми го бричиш К**** !!!!!!!!!!!!!! .Стварно е смешно што некој луѓе мислат дека салата е нивна сопственост.И уште една забелешка, можеле и требаше картите да бидат нумерирани, па за што направивме таква сала.Срамота.Ама со купени билети бе , испаѓа влегува кој стигне , со оглед дека бројот на Билети одговара на бројот на места во салата , штета момци , пријавете го некако случајов што да ви кажам друго , зашто вакви работи секогаш имало , има и ке има а мора некако да се искоренат .
Имаш право ако си дошол 15 минути пред почеток.Ја отидов 1 саат пред да почне за да си фатам убао место!Ллеле топ беше усала еј немаше место за игла да се стаи.Дури и на склаите седеа.Добра игра на нашите и сепак подобриот победи.
Имаш право сите едно они друго мислат Мзт игра запнале зигазага,зигазага напред Скопје(и ја сум од Скопје ама Македонија не е само Скопје)!П.С Аеродромци извинете,но запеза сте ...Не сакам да провоцирам но незнаев дека сте такви пези...Цела сала пее,вие не пеете со неа се правите нешто паметни...Напред СКОПЈЕ,Грнчаров Педер.:nesvest:Срам сте еј...Бев на 5 метри од вас и 20 пати се прекрстив со лева рака.Нешто сакате да се правите попаметни од Комити,но....
Никој не пееше ни за грнчаров ни за мзт ... признавам дека не пеевме цела утакмица но немаше навреди за грнчаров и песни за мзт ...Разбери ме !Абе не може така бе !Цела сала пее,оти молчат демек тоа го почнаа Комити ние нема да го пееме...Пеат ГРНЧАРОВ ПЕДЕР,НАПРЕД СКОПЈЕ !!!За пеза се,немам зборови ме разочараа
зигазага напред скопје !? - дечко ти си грешка !!!Имаш право сите едно они друго мислат Мзт игра запнале зигазага,зигазага напред Скопје(и ја сум од Скопје ама Македонија не е само Скопје)!